#Wij zijn Loopbaangroep

 Wij verbinden je met je competenties en we helpen waarde toevoegen aan jezelf en je omgeving. Wij vinden namelijk dat elkaars (werk)geluk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Zo kan iedereen effectief leren functioneren en in zijn kracht gaan staan.
Klaar voor morgen! Wij zijn Loopbaangroep.

marinka kuijpers

Marinka Kuijpers

DIRECTEUR / EXPERT

Marinka Kuijpers

Marinka is sinds 2012 werkzaam als bijzonder hoogleraar ‘Leeromgeving en Leerloopbanen in het (V)MBO’ aan de Open Universiteit. Vanaf 2003 doet zij onderzoek naar loopbaan­ontwikkeling en -begeleiding van leerlingen in het (v)mbo en hbo.
marionette vogels

Marionette Vogels

EXPERT

Marionette Vogels

Marionette is verbonden aan deskundigheidsbevorderingstrajecten in het (v)mbo, havo en vwo. Ze begeleidt scholen bij het maken van beleid, het implementeren van een nieuwe aanpak en professionaliseren.
nard kronenberg

Nard Kronenberg

EXPERT

Nard Kronenberg

Nard begeleidt ontwikkeltrajecten in het onderwijs en bedrijfsleven. Hij traint o.a. docenten en professionals in het voeren van loopbaangesprekken, met als doel hen te helpen om leerlingen en medewerkers gefundeerde keuzes te laten maken.
hans roorda

Hans Roorda

EXPERT

Hans Roorda

Hans is al ruim 25 jaar werkzaam als docent, decaan en trainer. Zijn ervaring leert hem dat ieder mens uniek is. En ook inzicht nodig heeft om dat te ontdekken. Hans staat in voor betrokken ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling en loopbaankeuzes.
inge kirsten

Inge Kirsten

EXPERT

Inge Kirsten

Naast ruime ervaring met loopbaanbegeleiding is Inge voorzitter van het sectiebestuur vmbo/mbo van NVS-NVL en online LOB-coach bij de VO-raad. Loopbaanleren is volgens Inge een middel om de leerling centraal te zetten in de driehoek ouders, school en maatschappij.
nicole steinbusch

Nicole Steinbusch

EXPERT

Nicole Steinbusch

Met haar bagage uit het onderwijs en haar ambities en ervaring op het gebied van loopbaansturing zet Nicole zich in voor hen die in hun carrière, op welke wijze dan ook, een nieuwe of vernieuwde richting geven. Ze gaat voor het hervinden van kracht bij mensen.
judith klerks

Judith Klerks

EXPERT

Judith Klerks

Als psycholoog begeleidt Judith sinds 2002 mensen in het onderwijs en de zorg in Nederland en daarbuiten. Sinds 2013 werkt ze ook als opleidingsadviseur, coach en trainer. Drijvende kracht achter haar werk is het faciliteren van ontwikkeling van mensen.
ellen-bender

Ellen Bender

FACILITATOR

Ellen Bender

Ellen heeft een deskundige kijk op jongeren door haar ruime ervaring in de jeugdhulpverlening en het onderwijs. Hierdoor sluit zij goed aan bij docenten om het gesprek met de jeugd aan te gaan. Ze verzorgt al jaren trainingen in het voeren van loopbaangesprekken.
margret mulder

Margret Mulders

EXPERT

Margret Mulders

Margret is een onderwijskundige die houdt van een praktische aanpak met een duidelijk doel voor ogen. Ze is werkzaam op een mbo-school; hierdoor houdt ze de aansluiting met de dagelijkse onderwijspraktijk optimaal.

Aniek Draaisma

FACILITATOR

Aniek Draaisma

Aniek is onderzoeker, trainer en projectleider op het gebied van vormgeving en versterking van loopbaanontwikkeling. Hierbij legt ze in haar werk een focus op verschillende onderwijssectoren, maar ook HR-afdelingen van alle soorten organisaties behoren tot haar expertisegebied.
ginette voetberg

Ginette Voetberg

EXPERT I.O.

Ginette Voetberg

Ginette vindt het belangrijk dat leerlingen zicht krijgen op wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Het opdoen van ervaringen en het voeren van loopbaangesprekken met leerlingen is hierbij erg belangrijk.
erwin eijben

Erwin Eijben

FACILITATOR

Erwin Eijben

Als oprichter van het Trias loopbaanbureau besteedt Erwin veel aandacht aan het begeleiden van docenten die zich inzetten voor de loopbaan van de leerling. Als mentor krijgt hij vaak de hulpvraag vanuit leerling en ouders om een bijdrage te leveren aan het keuzeproces.
maud gussenhoven

Maud Gussenhoven

FACILITATOR

Maud Gussenhoven

Maud is onderwijskundige bij het ROC van Amsterdam en houdt zich bezig met LOB implementatie en loopbaancoaching. Met haar frisse blik op onderwijs helpt ze jongeren in hun keuzes op loopbaangebied.
job-oomen

Job Oomen

FACILITATOR

Job Oomen

De afgelopen 5 jaar heeft Job zich bezig gehouden met de ontwikkeling van LOB-onderwijs binnen Helicon Opleidingen en met de integratie van de loopbaancompetenties in de vakinhoud. Daarnaast verzorgt Job trainingen Loopbaangerichte gespreksvoering voor collega’s.

Funda Taṣdan

FACILITATOR

Funda Taṣdan

Funda is facilitator bij Loopbaangroep. Haar inzicht en luisterend oor zijn kwaliteiten die ze inzet bij haar werk. Daarnaast vindt ze zorgvuldigheid en goede contacten belangrijk.
ria van dinteren

Ria van Dinteren

EXPERT BREIN

Ria van Dinteren

Sinds 2010 houdt Ria zich bezig met de toepassingen van breinkennis in organisaties. Zij werkt als coach en begeleider van (management)teams en heeft diverse boeken op haar naam staan waaronder Brein@work dat in 2011 genomineerd is als managementboek van het jaar..
mieke verbaarschot

Mieke Verbaarschot

EXPERT CSI

Mieke Verbaarschot

Mieke is psycholoog Arbeid en Organisatie en ondersteunt als adviseur & trainer professionals en organisaties die een positieve impuls willen geven aan vitaliteit en loopbaanregie.

Christine Gietemans

SALESMANAGER

Christine Gietemans

Voor Christine is een werkdag geslaagd als de klant is geholpen met een eerlijk antwoord en een mooie training van Loopbaangroep.
monique-van-perre

Monique van de Perre

MARKETING COMMUNICATIEMANAGER

Monique van de Perre

Monique werkt dagelijks aan de naamsbekendheid van Loopbaangroep. Tijdens haar eigen loopbaan heeft ze zich gespecialiseerd in merken. Met haar frisse blik gaat ze geen uitdaging uit de weg.

Emma Lodder

CONTENT DESIGNER

Emma Lodder

Emma werkt als content designer aan de social media van Loopbaangroep en UX-design van MijnLoopbaanCoach-app. Als afgestudeerd Experience Designer heeft Emma ervaring op het gebied van game-, learning-, grafisch- en content design.

Kim Timmerman

OFFICE MEDEWERKER

Kim Timmerman

Kim past als verbinder en doorzetter helemaal in het Loopbaangroep-team. In haar rol als Office medewerker is ze de spin in het web bij Loopbaangroep. Zorgvuldigheid en goede contacten met klanten vindt Kim belangrijk.