#Wij zijn Loopbaangroep

 Wij verbinden je met je competenties en we helpen waarde toevoegen aan jezelf en je omgeving. Wij vinden namelijk dat elkaars (werk)geluk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Zo kan iedereen effectief leren functioneren en in zijn kracht gaan staan.
Klaar voor morgen! Wij zijn Loopbaangroep.

marinka kuijpers

Marinka Kuijpers

DIRECTEUR / EXPERT

Marinka Kuijpers

Marinka is sinds 2012 werkzaam als bijzonder hoogleraar ‘Leeromgeving en Leerloopbanen in het (V)MBO’ aan de Open Universiteit. Vanaf 2003 doet zij onderzoek naar loopbaan­ontwikkeling en -begeleiding van leerlingen in het (v)mbo en hbo.
marionette vogels

Marionette Vogels

EXPERT

Marionette Vogels

Marionette is verbonden aan deskundigheidsbevorderingstrajecten in het (v)mbo, havo en vwo. Ze begeleidt scholen bij het maken van beleid, het implementeren van een nieuwe aanpak en professionaliseren.
nard kronenberg

Nard Kronenberg

EXPERT

Nard Kronenberg

Nard begeleidt ontwikkeltrajecten in het onderwijs en bedrijfsleven. Hij traint o.a. docenten en professionals in het voeren van loopbaangesprekken, met als doel hen te helpen om leerlingen en medewerkers gefundeerde keuzes te laten maken.
hans roorda

Hans Roorda

EXPERT

Hans Roorda

Hans is al ruim 25 jaar werkzaam als docent, decaan en trainer. Zijn ervaring leert hem dat ieder mens uniek is. En ook inzicht nodig heeft om dat te ontdekken. Hans staat in voor betrokken ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling en loopbaankeuzes.
inge kirsten

Inge Kirsten

EXPERT

Inge Kirsten

Naast ruime ervaring met loopbaanbegeleiding is Inge voorzitter van het sectiebestuur vmbo/mbo van NVS-NVL en online LOB-coach bij de VO-raad. Loopbaanleren is volgens Inge een middel om de leerling centraal te zetten in de driehoek ouders, school en maatschappij.
nicole steinbusch

Nicole Steinbusch

EXPERT

Nicole Steinbusch

Met haar bagage uit het onderwijs en haar ambities en ervaring op het gebied van loopbaansturing zet Nicole zich in voor hen die in hun carrière, op welke wijze dan ook, een nieuwe of vernieuwde richting geven. Ze gaat voor het hervinden van kracht bij mensen.
judith klerks

Judith Klerks

EXPERT

Judith Klerks

Als psycholoog begeleidt Judith sinds 2002 mensen in het onderwijs en de zorg in Nederland en daarbuiten. Sinds 2013 werkt ze ook als opleidingsadviseur, coach en trainer. Drijvende kracht achter haar werk is het faciliteren van ontwikkeling van mensen.

Job Oomen

EXPERT

Job Oomen

In al zijn werkzaamheden zoekt Job naar vernieuwende manieren om jongeren de kans te geven hun loopbaancompetenties te ontwikkelen. Hij denkt op creatieve manieren mee met curriculumontwikkeling en hij traint docenten in loopbaangerichte gespreksvoering.
ginette voetberg

Ginette Voetberg

EXPERT I.O.

Ginette Voetberg

Ginette vindt het belangrijk dat leerlingen zicht krijgen op wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Het opdoen van ervaringen en het voeren van loopbaangesprekken met leerlingen is hierbij erg belangrijk.
erwin eijben

Erwin Eijben

FACILITATOR

Erwin Eijben

Als oprichter van het Trias loopbaanbureau besteedt Erwin veel aandacht aan het begeleiden van docenten die zich inzetten voor de loopbaan van de leerling. Als mentor krijgt hij vaak de hulpvraag vanuit leerling en ouders om een bijdrage te leveren aan het keuzeproces.
maud gussenhoven

Maud Gussenhoven

FACILITATOR

Maud Gussenhoven

Maud is onderwijskundige bij het ROC van Amsterdam en houdt zich bezig met LOB implementatie en loopbaancoaching. Met haar frisse blik op onderwijs helpt ze jongeren in hun keuzes op loopbaangebied.

Funda Taṣdan

FACILITATOR

Funda Taṣdan

Funda is facilitator bij Loopbaangroep. Haar inzicht en luisterend oor zijn kwaliteiten die ze inzet bij haar werk. Daarnaast vindt ze zorgvuldigheid en goede contacten belangrijk.

Jorrit Leemans

FACILITATOR

Jorrit Leemans

Binnen en buiten zijn werk bij de Loopbaangroep gebruikt Jorrit de vijf loopbaancompetenties om bij te dragen aan een groter gevoel van autonomie, verbinding en competentie van coachees . Zijn werkwijze typeert zich door warmte, humor en uitdaging.
ria van dinteren

Ria van Dinteren

EXPERT BREIN

Ria van Dinteren

Sinds 2010 houdt Ria zich bezig met de toepassingen van breinkennis in organisaties. Zij werkt als coach en begeleider van (management)teams en heeft diverse boeken op haar naam staan waaronder Brein@work dat in 2011 genomineerd is als managementboek van het jaar..
mieke verbaarschot

Mieke Verbaarschot

EXPERT CSI

Mieke Verbaarschot

Mieke is psycholoog Arbeid en Organisatie en ondersteunt als adviseur & trainer professionals en organisaties die een positieve impuls willen geven aan vitaliteit en loopbaanregie.

Inge-Britt Koren

PROJECTBEGELEIDER & MANAGEMENT ASSISTENT

Inge-Britt Koren

Inge-Britt is projectbegeleider. Goed contact met klanten en collega’s, nauwkeurigheid en een vloeiende samenwerking, vindt zij van belang. Zij is ook master of Education in Arts en Nieuwe Geest Coach.

Noa Meijer

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER & PROJECTONDERSTEUNER

Noa Meijer

Noa is administratief medewerker en projectondersteuner van de Loopbaangroep. Ze heeft recent haar Master Klinische Psychologie afgerond en is nu werkzaam als psycholoog bij de HSK Groep. Zorgvuldigheid en goede contacten met klanten vindt ze belangrijk.
.