Wetenschappelijk onderbouwd

"Juist de kennis en kunde maakt het samenwerken met Loopbaangroep zo fijn."

Deelnemer training - Montessori College Nijmegen

We doen onderzoek! Niet alleen in de dagelijkse praktijk, maar ook met en door experts. Zo weten we wat werkt en waarom.
Onze eigen Prof. Dr. Marinka Kuijpers is daarnaast de grondlegger van Loopbaangroep. Dat zegt toch al genoeg? 

Van wetenschap naar praktijk

 

Onze kennis is ergens op gebaseerd. Niet alleen op jarenlange ervaring en bewezen succes, maar ook op wetenschappelijk onderzoek. Zo weten we wat werkt!

Neem nu de vijf loopbaancompetenties. Deze zijn in het leven geroepen door Prof. Dr. Marinka Kuijpers, initiatiefneemster van Loopbaangroep. De kennis uit haar wetenschappelijk onderzoek is de basis voor al onze trainingen, coaching en oplossingen.

Ook wij leren nog dagelijks en vinden (door)ontwikkeling van dit gedachtegoed belangrijk. Zo zorgen we als team dat we blijven aansluiten op jouw leerling of werknemer. Dat maakt ons experts!

Bij de ontwikkeling van mensen besteden we aandacht aan praktijkervaringen. Deze kennis (data) gebruiken we weer als bron voor nieuw (wetenschappelijk) onderzoek. Zo leren we wat werkt en kunnen we mensen (ver)sterken. Klaar voor morgen.

Deel deze pagina:

" Een club doorgewinterde professionals. Zij verbinden steeds inhoud, proces, relatie en context effectief met elkaar. Hiermee zijn zij krachtige rolmodellen voor de coachee’s.”
Annemiek Grootendorst, opdrachtgever
“Ik heb heel veel geleerd en vond jullie input en begeleiding erg waardevol!
Deelnemer training Loopbaangesprekken
Het zijn deskundige mensen die weten wat LOB is en hoe scholen dit het beste kunnen versterken.”
Mariska Rijsdijk, opdrachtgever
Vorige slide
Volgende slide

Klanttevredenheid: 8,7

Uitgelicht