"Matchen op normen en waarden voor duurzame samenwerking."

Aldus Marinka Kuijpers tijdens de Ma+ch HRM-conferentie Code Rood

Rijnconsult Onderwijs organiseerde begin deze maand de HRM Conferentie ‘Code Rood’. In het kader van Leven Lang Ontwikkelen (LLO) heeft onze eigen Marinka Kuijpers daar de deelnemende HRM professionals te woord gestaan. Want in elke crisis schuilt potentieel; ook voor de arbeidsmarkt!

Prof. dr. Marinka Kuijpers is de grondlegger van de loopbaancompetenties en van de methode hoe je deze bij mensen ontwikkelt. Haar lezing de HRM Conferentie ging over waarden en cultuur binnen organisaties en de aansluiting hierop van (potentieel) personeel. Key-boodschap vanuit Marinka aan de HR professionals aldaar: “Belangrijkste is om niet alleen te matchen op wat mensen kunnen en de gestelde eisen binnen het functieprofiel, maar vooral ook om te kijken wat de persoonlijke normen en waarden zijn.”

Benieuwd naar 5 tips van Marinka voor een lerende organisatie?
Die lees je hier.

Bovenstaande video geeft een sfeerimpressie van de HRM Conferentie 'Code Rood'.

Heb je behoeften aan tools, advies of trainingen rondom gespreksvoering voor loopbaanontwikkeling. Neem gerust contact met ons op. We begeleiden je graag richting een loopbaangerichte organisatie! Onderaan deze pagina staan onze contactgegevens. We spreken je graag.