Bewust sturing geven aan je carrière en ontwikkelkansen

5 tips voor een lerende organisatie

Onderwijscommunity presenteert een interview over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van Nu & Straks. Jos van Langen onderzoekt in enkele interviews hoe werkgeverschap en arbeid eruit gaan zien in de nabije toekomst. In het kader van Leven Lang Ontwikkelen (LLO) hopen we nog enkele interviews te kunnen presenteren. Welke mind-set en vaardigheden zijn essentieel om de arbeidsmarkt van morgen te overleven en welke beroepen komen in die arbeidsmarkt op?

Jos van Langen sprak met bijzonder hoogleraar loopbaanontwikkeling Marinka Kuijpers, aan de Open Universiteit en directeur van de Loopbaangroep. Prof. dr. Marinka Kuijpers is de grondlegger van de loopbaancompetenties en van de methode hoe je deze bij mensen ontwikkelt. Dit gesprek gaat over het bewust sturing geven aan je carrière en eigen ontwikkelkansen. Met 5 tips voor een lerende organisatie. Nieuwsgierig? Lees het hele interview

Benieuwd naar het interview met Marinka?

Heb je behoeften aan tools, advies of trainingen rondom gespreksvoering voor loopbaanontwikkeling. Neem gerust contact met ons op. We begeleiden je graag richting een loopbaangerichte organisatie! Onderaan deze pagina staan onze contactgegevens. We spreken je graag.