Leven Lang Ontwikkelen

"Ontwikkelen is voor het leven. De inzichten die Loopbaangroep ons heeft verschaft hebben we opgenomen in ons HR beleid."

De arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Om hierop in te kunnen spelen is een ‘Leven Lang Ontwikkelen’ van belang. Ontwikkeling is meer dan het leren van kennis, vaardigheden en houding die de (werk)omgeving vereist. Het betreft ook persoonlijke mogelijkheden en drijfveren.

Leven lang ontwikkelen gaat niet vanzelf

De arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Om hierop in te kunnen spelen is een ‘Leven Lang Ontwikkelen’ van belang. Ontwikkeling is veel meer dan alleen maar het leren van kennis, vaardigheden en een houding die de (werk)omgeving vereist. Het gaat juist ook om persoonlijke mogelijkheden en drijfveren. Het begrip ‘ontwikkeling’ sluit aan bij de manier waarop we tegenwoordig tegen loopbaanontwikkeling aankijken. De touwtjes moeten in eigen hand genomen worden in tijden waarin werk en rollen veranderen. Voor de ontwikkeling van loopbaancompetenties is begeleiding nodig en een loopbaangerichte werk- en leeromgeving.

Wij ondersteunen organisaties bij het vormgeven van een loopbaangerichte werkomgeving waar een leven lang ontwikkelen gestimuleerd wordt. Bekijk hier onder volledige trainingsaanbod voor een Leven Lang Ontwikkelen.

Liever maatwerk? Doen we ook!

Deel deze pagina:

"Geweldige training! Ik zou het iedereen aanraden."
Quin Meijer
"Super georganiseerd!"
Noa Meijer
Vorige slide
Volgende slide

Klanttevredenheid: 8,7

Uitgelicht