Advies op maat

“Loopbaangroep is een club doorgewinterde professionals. Zij verbinden steeds inhoud, proces, relatie en context effectief met elkaar. Hiermee zijn zij krachtige rolmodellen voor de coachee’s.”

Annemiek Grootendorst, opdrachtgever

Wij begeleiden jouw (onderwijs)instelling richting een loopbaangerichte organisatie. Dat doen we door het ontwikkelen en implementeren van jullie eigen LOB-gedachtengoed. Daar helpen we bij. Met onze kennis en kunde versnellen wij de ontwikkeling van LOB binnen jullie (onderwijs)instelling. Onze experts schakelen met alle lagen van je organisatie. Want met onze kennis van zaken hebben we aandacht voor jou.

In zes stappen naar toekomstgericht onderwijs

Wij weten wat werkt. Loopbaangroep is een initiatief van Prof. Dr. Marinka Kuijpers. Zij is de grondlegger van de loopbaancompetenties en de methode hoe je deze bij mensen ontwikkelt. De kennis uit haar wetenschappelijk onderzoek is de basis voor al onze trainingen, coaching en oplossingen. De (door)ontwikkeling van dit gedachtegoed is een continu proces. Dat komt terug in onze aanpak.

Tijdens de ontwikkeling van mensen en organisaties besteden we aandacht aan registratie en monitoring van praktijk ervaringen. Zo verzamelen we data. Deze data wordt gebruikt als bron voor nieuw (wetenschappelijk) onderzoek. Uit dat onderzoek leren we wat werkt en hoe we het beste bijdragen aan de loopbaanontwikkeling en begeleiding. Zo ontwikkelen we continu nieuwe kennis en verbeteren we het effect van onze trainingen en tools.

Deel deze pagina:

"Geweldige training! Ik zou het iedereen aanraden."
Quin Meijer
"Super georganiseerd!"
Noa Meijer
Vorige slide
Volgende slide

Klanttevredenheid: 8,7

Uitgelicht