Van zuster tot professor

‘Van zuster tot professor’, luidt de titel van de paginagrote advertentie deze week in het FD in kader van de Week van de Loopbaan. Aanleiding voor deze advertentie, met een foto en verhaal van onze eigen Marinka Kuijpers, is NOLOC’s Week van de Loopbaan die gehouden wordt van 18 tot en met 22 september.

Benieuwd naar het hele verhaal van Marinka? Over de weg die zij heeft afgelegd om te komen op de werkplek(ken) waar zij zich thuis voelt? Volg #Loopbaangroep en laat je inspireren door haar verhaal dat we de komende tijd in stukjes zullen delen, zodat je zelf stappen gaat zetten naar werk dat past bij jou!

‘Want, zelfsturing en begeleiding daar gaat het om’, benadrukt Marinka in de advertentie. Onze samenleving en arbeidsmarkt verandert continue waardoor het van belang is dat je je blijft ontwikkelen en bewust bent van datgene wat jij belangrijk vindt. Op deze manier geef je zelf sturing aan je loopbaan en zorg je ervoor dat het zinvol is wat je doet.

Heb jij behoefte als docent, begeleider of leidinggevende om vanuit jouw persoonlijke waarden van betekenis te zijn voor je werkomgeving en te werken vanuit jouw zelfsturingsbehoeften?

Doe mee met ons ontwerp- en leernetwerk

Loopbaangroep organiseert komend schooljaar speciaal hierop gericht, ontwerpenleernetwerken waarin we aan de gang gaan met jouw zelfsturingsbehoefte en ruimte bieden voor inspiratie, professionalisering en experiment. Binnenkort meer hierover.

Benieuwd hoe we jouw onderwijsinstelling kunnen ondersteunen? Mail ons via info@loopbaangroep en we gaan graag met je in gesprek om LOB samen krachtig neer te zetten. Dat doen we in zes stappen. Gelijk duurzaam ingericht voor de toekomst!