Geen vacature? Geen probleem

Wil jij meebouwen aan een toekomstbestendige trainingsorganisatie én heb je affiniteit met persoonlijke ontwikkeling? Mail ons dan.

Momenteel is ons team compleet. Maar zie je in Loopbaangroep de perfecte organisatie om je te ontwikkelen? Heb je affiniteit met persoonlijke ontwikkeling en ben jij een ware aanvulling op ons gedreven team? Laat dan zeker van je horen.

 

Wie zijn wij?

Loopbaangroep is een organisatieadvies- & trainingsbureau gericht op loopbaanontwikkeling. Wij vinden dat elkaars werkgeluk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Daarom zetten wij ons in voor toekomstgericht onderwijs enerzijds en een lerende werkomgeving anderzijds. We bieden daarvoor advies, training & coaching, aangevuld met (online) tools. Daarbij werken we vanuit de methodiek van onze directeur Prof. Dr. Marinka Kuijpers.

Onze wortels liggen in het onderwijs. Daar hebben we ruim 6000 loopbaan- begeleiders getraind, zoals decanen, mentoren en docenten. Na de stap om leidinggevenden in het onderwijs te ontwikkelen, hebben we onze effectieve aanpak ook beschikbaar gesteld voor overheid en bedrijfsleven. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om effectief te leren functioneren en in zijn kracht te gaan staan. Klaar voor morgen!

We zijn een team dat bestaat uit energieke, frisse mensen. Onze opdrachtgevers waarderen ons om onze expertise, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid.

Wie ben jij?

  • Je bent klantgericht, ondernemend, sociaal, resultaatgericht, zelfstandig én hebt gevoel voor humor
  • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau en brengt minimaal drie jaar relevante ervaring mee vanuit het onderwijs- of het werkveld. 
  • Je weet jouw kwaliteiten en competenties te (ver)binden aan (het team van) Loopbaangroep.


Wat bieden we jou?

Bij Loopbaangroep kun je rekenen op een uitdagende baan waar je inhoudelijk en persoonlijk kunt groeien. Je werkt in een plezierig en gedreven team. Je krijgt veel ruimte om een mogelijke functie naar jouw hand verder vorm te geven. We bieden je natuurlijk een passende beloning.

Zie je een match?

Spreekt onze organisatie je aan en zie je in Loopbaangroep de perfecte ‘next step’? Neem dan contact op met onze Directeur Marinka Kuijpers (marinka.kuijpers@loopbaangroep.nl). We ontvangen naast je cv graag ook een korte motivatie. 

Nog even dit: wij werken niet samen met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Deel deze vacature: