Nu tijdelijk korting op alle workshops en trainingen

“Voor de zomer geboekt = klaar voor het nieuwe schooljaar.”

Nursen Yildiz - Loopbaangroep

Zomeractie

van 1 juni - 1 augustus 2021

Onze zomeractie is weer gestart! Graag denken we mee en willen we jou en je team zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden in deze tijden. Omdat dat juist nu extra belangrijk is! Kom samen met je team in actie: juist nú is het tijd om verandering te maken.
Samen zorgen we voor toekomstgericht onderwijs. Dus regel je training voor de zomer, zodat je in het nieuwe schooljaar aan de slag kunt!

Nu tijdelijk korting op alle trainingen en workshops, zoals:

  • Training: Loopbaangesprekken: van € 5.900 voor € 4.900
  • Training: Schoolcoach LOB : van € 11.500 voor € 9.800
  • Training: Verder met loopbaangericht begeleiden en opleiden: van € 5.900 voor € 4.900
  • Alle masterclasses (ééndaagse training): van € 2.400 voor € 2.100
  • Alle workshops (dagdeel):  van € 1.500 voor € 1.200

     

    Juist nú is het tijd om is actie te komen en de daarvoor bestemde budgetten aan te spreken. Voor de zomer getraind is klaar voor het nieuwe schooljaar! Hieronder hebben we twee voorbeelden neergezet. Heb je andere doelen of interesses? Vul dan zeker het formulier hiernaast in, dan nemen we contact met je op. Ben je benieuwd naar al onze trainingen, workshops of een (online) Masterclass van Marinka Kuijpers? Bekijk ons volledige aanbod onder Training en Coaching.

Kies jouw training: wat past jouw school(team)?

Voorbeeld 1: “Ik wil de school graag organisatiebreed laten kennismaken met loopbaancompetenties”

Wil je collega’s laten oefenen met het stellen van loopbaangerichte vragen en kunnen doorpakken met een groep docenten op de loopbaancompetenties en gesprekstechnieken met leerlingen? Denk dan bijvoorbeeld aan een training loopbaangesprekken + een workshop ‘Kennismaken met loopbaancompetenties’.

Voorbeeld 2: “Onze school heeft goed opgeleide ‘LOB-kartrekkers’ nodig “

In dit geval is de schoolcoachtraining LOB zeer geschikt + een expertise strippenkaart. Want op deze manier biedt je de schoolcoaches in de dagelijkse praktijk de mogelijkheid om met een expert te kunnen sparren over het LOB plan voor jullie onderwijsinstelling, de doorlopende leerlijn, of coaching in hun dagelijkse rol.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Wil je weten wat wij nog meer kunnen betekenen voor jou en/of jouw school? Klik HIER voor het gehele overzicht van onze trainingen en producten. Of neem contact met ons op.

Actievoorwaarden

Offerte voor 31 augustus 2021 ondertekend / uitvoer gestart voor 31 december 2021. Niet geldig i.c.m. andere kortingen/acties. Korting wordt verrekend in een offerte aangeboden. Voor vragen en verzoeken op maat kun je het formuler hiernaast invullen, of mailen naar info@loopbaangroep.nl. Ons team van experts staat deze zomer voor je klaar!

Interesse?

Deel deze actie:

Advies op maat?

Overige events