Onze voorjaarsactie 2024 is gestart! Goed LOB willen we voor iedereen bereikbaar maken. Want of LOB nu binnen jouw school in ontwikkeling is, of dat je daar juist wel wat extra hulp bij kunt gebruiken; wij denken graag mee en voelen ons geroepen om jouw team te ondersteunen en begeleiden. Kijk daarom gauw bij ons interessante aanbod, zodat we samen kunnen werken aan toekomstgericht onderwijs!

Nu tijdelijk tot wel € 2000,- korting!!

Het voorjaar staat voor groei en bloei! Daarom is het nu tijd om budgetten voor trainen en opleiden aan te spreken. Omdat we graag met jullie de schouders onder LOB zetten geven we dit voorjaar korting op alle werkelijk álle workshops en trainingen, zoals:

Effectief aan de slag: wat past jouw school(team)?

Juist nú is het tijd om in actie te komen en de daarvoor bestemde budgetten aan te spreken. Voor de zomer getraind, is klaar voor het nieuwe schooljaar! Hierboven hebben we enkele favorieten neergezet, maar heb je andere doelen of interesses? Vul dan zeker het formulier hiernaast in, dan nemen we contact met je op. Ben je benieuwd naar al onze trainingen, workshops of een masterclass van Marinka Kuijpers? Bekijk ons volledige aanbod onder Training en Coaching op deze website en check de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Stel zelf je trainingstraject samen:

Voorbeeld 1: “Ik wil de school graag organisatiebreed laten kennismaken met de loopbaancompetenties”

Wil je collega’s laten oefenen met het stellen van loopbaangerichte vragen en kunnen doorpakken met een groep docenten op de loopbaancompetenties en coachtechnieken met leerlingen? Denk dan bijvoorbeeld aan een training loopbaangesprekken en de workshop ‘Kennismaken met loopbaancompetenties’.

Voorbeeld 2: “Onze school heeft goed opgeleide ‘LOB-kartrekkers’ nodig “

In dit geval is de schoolcoachtraining LOB zeer geschikt. Maar ook onze expertise strippenkaart biedt uitkomst. Want op deze manier bied je de schoolcoaches in de dagelijkse praktijk de mogelijkheid om met een expert te kunnen sparren over het LOB plan voor jullie onderwijsinstelling, de doorlopende leerlijn, of coaching in hun dagelijkse rol.

Voorbeeld 3: “Schoolcoaches opleiden tot interne loopbaangesprekstrainers”

Na de schoolcoachtraining kun je starten met het train-de-trainer traject.

Dit is een training op maat voor de schoolcoaches in de organisatie en leert hen om training loopbaangesprekken te geven, begeleid door Loopbaangroep waardoor de kwaliteit van de trainingen wordt gewaarborgd.

Wil je meer weten over deze of andere mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@loopbaangroep.nl

"Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Wil je weten wat wij nog meer kunnen betekenen voor jou en/of jouw school? Bel dan zeker even. We staan je graag te woord."
Marinka Kuijpers
Directeur Loopbaangroep

Actievoorwaarden

De voorjaarsactie loopt van 2 april 2024 tot 1 juni 2024. Offerte vóór 1 juni 2024 ondertekend/uitvoer afgerond vóór de zomervakantie 2024. Niet geldig i.c.m. andere kortingen/acties. Korting wordt verrekend in een offerte* aangeboden.

* De prijs geldt alleen voor trainingen tot 10 personen. Wil je met meer trainen, dan doen we je natuurlijk een geweldig aanbod. Neem in dat geval even contact met ons op. 

* Offertes geaccordeerd voor 2 april 2024 zijn uitgesloten van de voorjaarsactie.

Voor vragen en verzoeken op maat, kun je het formulier hiernaast invullen, of mailen naar info@loopbaangroep.nl. Ons team van experts staan dit voorjaar voor je klaar!

Trainen met korting?

Wil je voortaan op de hoogte blijven, van nieuws, acties en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief:

Deel deze actie:

Advies op maat?

Overige events