Gratis vraag-maar-raak sessie

“We hebben met elkaar ervoor te zorgen dat aandacht voor loopbanen voor iedereen op elk niveau vanzelfsprekend is en wordt.”

Marinka Kuijpers - Directeur Loopbaangroep

23 juni '22

van 14.00 - 14.30

deelname is gratis

Gratis vraag-maar-raak-sessie vanuit een loopbaanperspectief

De arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Om hierop in te kunnen spelen is een ‘Leven Lang Ontwikkelen’ van belang. Dat begint al op school.

  • Om scholen en loopbaan-betrokken mensen in Nederland ondersteuning te bieden, organiseert Loopbaangroep op donderdag 23 juni een gratis online vraag-maar-raak sessie met Prof. Dr. Marinka Kuijpers.
  • Iedereen is welkom en aanhaken is slechts een kwestie van je naam en je gegevens doorgeven, samen met jouw prangende loopbaanvraag. Dat gaat eenvoudig hier.
  • We hebben een missie; mensen ondersteunen in hun ontwikkeling richting werkgeluk! Heb je daarover vragen dan beantwoord Marinka ze op dit moment graag

Wil je als school of organisatie jouw visie slim verbinden aan een leven lang leren en toekomstgericht opleiden? Merk je dat belangrijke stakeholders niet altijd op één lijn zitten? Wil je met elkaar heldere afspraken maken over de doelen en een praktische aanpak? Onze experts helpen scholen en organisaties zich toekomstgericht te ontwikkelen. Zo kun je een online training volgen, of actief met je team aan de slag. Kijk hier eens voor de mogelijkheden! Wil je meer weten? Neem contact op met ons via 06 34 11 47 30 of info@loopbaangroep.nl 

Deel deze training:

GRATIS Leven Lang Ontwikkelen Webinar