Loopbaangroep heeft samen met Workboost en MBOin2023 de challenge gewonnen voor Gepersonaliseerd Leren in het Beroepsonderwijs! 🏆

Onze oplossing, MBO-Ontwikkelt of VO-Ontwikkelt, zorgt voor kleine opdrachten op basis van eigen leerdoelen. AI genereert de opdrachten, produceert reflectieverslagen en maakt de ontwikkeling van loopbaancompetenties zichtbaar. Op deze manier is de ontwikkeling van de loopbaancompetenties een integraal onderdeel van het dagelijkse leven van de leerling of student.

Naast de innovatieve technologie blijft het persoonlijke loopbaangesprek met de docent, mentor of decaan natuurlijk onmisbaar. Het helpt bij de bewustwording van de eigen motivatie en talenten en het formuleren van de volgende (loopbaan)stap.

Ons gezamenlijke doel? Het vormgeven van een toekomst waarin iedere student de tools heeft om te groeien en te slagen. 🌱

AI-oplossingen voor LOB (MBO en VO)

Als een van de eersten op deze nieuwe, innovatieve wijze werken aan de ontwikkeling van de loopbaancompetenties en zelfsturing in het VO en MBO? Vraag naar de informatiefolders VO-Ontwikkelt of MBO-Ontwikkelt! 

Vraag naar de informatiefolder

Neem contact met ons op via 06 – 34 11 47 30 of info@loopbaangroep.nl