Iedereen heeft recht op werkgeluk! Invloed hebben op je eigen loopbaan draagt hier aan bij. Althans dat vinden wij.
Daarom zetten wij ons in voor het organiseren van de werk – en leeromgeving. Van jou, of je werknemer.
Zo ontstaat er ruimte voor ontwikkeling én is de kans op werkgeluk groot. Daar doen we het voor!

Klaar voor morgen

Gedreven experts

Gedreven experts

Ons team van experts zet zich in voor werkgeluk
Bekijk het team

Duurzaam traject

Duurzaam traject

Een duurzaam traject met oog op succes.
Onze aanpak

Wetenschappelijk onderbouwd

Wetenschappelijk

Onze trainingen zijn ingericht op basis van wetenschap.
Lees over ons
"“Het is prettig samenwerken met Loopbaangroep. Het zijn deskundige mensen die weten wat Loopbaanbegeleiding is en hoe organisaties dit het beste kunnen versterken.”
Mariska Rijsdijk, opdrachtgever
“Lekker vlot, praktisch, veel kennis, leuke trainer.”
Deelnemer training
“Loopbaangespreksvoering is erg belangrijk voor onze werknemers. De training schept bewustwording, ook van je eigen krachten en zwaktes.”
Deelnemer training
Previous
Next

Klanttevredenheid: 8,7

Van wetenschap naar praktijk

Onze kennis is ergens op gebaseerd. Niet alleen op jarenlange ervaring en bewezen succes, maar ook op wetenschappelijk onderzoek. Zo weten we wat werkt!

Neem nu de vijf loopbaancompetenties. Deze zijn in het leven geroepen door Prof. Dr. Marinka Kuijpers, initiatiefneemster van Loopbaangroep. De kennis uit haar wetenschappelijk onderzoek is de basis voor al onze trainingen, coaching en oplossingen.

Ook wij leren nog dagelijks en vinden (door)ontwikkeling van dit gedachtegoed belangrijk. Ervaringen uit de praktijk gebruiken wij bijvoorbeeld weer als bron voor nieuw (wetenschappelijk) onderzoek. Zo zorgen we als team dat we blijven aansluiten op jouw werknemers. Dat maakt ons een groep van experts die mensen succesvol (ver)sterken in hun ontwikkeling richting (werk)geluk.

loopbaangroep holistische aanpak

ONZE PARTNERS

ONZE OPDRACHTGEVERS

Onze wortels liggen in het onderwijs. Daar hebben we ruim 6000 loopbaan- begeleiders getraind. Van decanen en mentoren tot aan docenten en bestuur. Omdat onze aanpak succesvol is bieden we deze ook aan voor overheidsinstanties  en het bedrijfsleven. Want een leven lang leren geldt voor iedereen. Van leerling tot werknemer. 

Wij versterken daarom ook loopbanen binnen het bedrijfsleven. Door managers en HR-medewerkers te ontwikkelen in de loopbaanbegeleiding van anderen. 

En door beweging te brengen in jouw eigen loopbaan. Wij helpen bijvoorbeeld bij de vragen zoals: Op welke manier zorg je dat medewerkers goed op hun plek zitten? Hoe krijg je mensen in beweging tijdens een reorganisatie? Hoe activeer je mensen in het kader van mobiliteit en vergrijzing?

Meer weten? Neem zeker contact met ons op. Want werkgeluk is een gedeelde verantwoordelijkheid. Daar begeleiden wij maar wat graag in.