#Wij zijn Loopbaangroep

 Wij verbinden je met je competenties en we helpen waarde toevoegen aan jezelf en je omgeving. Wij vinden namelijk dat elkaars (werk)geluk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Zo kan iedereen effectief leren functioneren en in zijn kracht gaan staan.
Klaar voor morgen! Wij zijn Loopbaangroep.

marinka kuijpers

Marinka Kuijpers

DIRECTEUR / EXPERT

Marinka Kuijpers

Marinka is sinds 2012 werkzaam als bijzonder hoogleraar ‘Leeromgeving en Leerloopbanen' aan de Open Universiteit. Vanaf 2003 doet zij onderzoek naar loopbaan­ontwikkeling en -begeleiding in het onderwijs en een Leven Lang Ontwikkelen
nard kronenberg

Nard Kronenberg

EXPERT

Nard Kronenberg

Nard begeleidt ontwikkeltrajecten in het onderwijs en bedrijfsleven. Hij traint o.a. docenten en professionals in het voeren van loopbaangesprekken, met als doel hen te helpen om leerlingen en medewerkers gefundeerde keuzes te laten maken.
judith klerks

Judith Klerks

EXPERT

Judith Klerks

Als psycholoog begeleidt Judith sinds 2002 mensen in het onderwijs en de zorg in Nederland en daarbuiten. Sinds 2013 werkt ze ook als opleidingsadviseur, coach en trainer. Drijvende kracht achter haar werk is het faciliteren van ontwikkeling van mensen.
margret mulder

Margret Mulders

EXPERT

Margret Mulders

Margret is een onderwijskundige die houdt van een praktische aanpak met een duidelijk doel voor ogen. Ze is werkzaam op een mbo-school; hierdoor houdt ze de aansluiting met de dagelijkse onderwijspraktijk optimaal.

Aniek Draaisma

FACILITATOR

Aniek Draaisma

Aniek is onderzoeker, trainer en projectleider op het gebied van vormgeving en versterking van loopbaanontwikkeling. Hierbij legt ze in haar werk een focus op verschillende onderwijssectoren, maar ook HR-afdelingen van alle soorten organisaties behoren tot haar expertisegebied.

Funda Taṣdan

FACILITATOR

Funda Taṣdan

Funda is facilitator bij Loopbaangroep. Haar inzicht en luisterend oor zijn kwaliteiten die ze inzet bij haar werk. Daarnaast vindt ze zorgvuldigheid en goede contacten belangrijk.
ria van dinteren

Ria van Dinteren

EXPERT BREIN

Ria van Dinteren

Sinds 2010 houdt Ria zich bezig met de toepassingen van breinkennis in organisaties. Zij werkt als coach en begeleider van (management)teams en heeft diverse boeken op haar naam staan waaronder Brein@work dat in 2011 genomineerd is als managementboek van het jaar..
mieke verbaarschot

Mieke Verbaarschot

EXPERT CSI

Mieke Verbaarschot

Mieke is psycholoog Arbeid en Organisatie en ondersteunt als adviseur & trainer professionals en organisaties die een positieve impuls willen geven aan vitaliteit en loopbaanregie.
monique-van-perre

Monique van de Perre

MARKETING & COMMUNICATIEMANAGER

Monique van de Perre

Monique werkt dagelijks aan de naams- en propositiebekendheid van Loopbaangroep. Gaandeweg haar eigen loopbaan heeft ze zich meer en meer gespecialiseerd in merkmanagement. Ze bekijkt haar werk met een frisse blik en gaat ze geen uitdaging uit de weg.
nursen-yildiz

Nursen Yildiz

Sales & Planning

Nursen Yildiz

Nursen adviseert onze klanten in het onderwijs en is eindverantwoordelijke voor de planning en organisatie. Ze werkt samen met klanten, experts en facilitators om zo de trainingen en het contact tussen alle partijen soepel te laten verlopen.

Kim Timmerman

OFFICE MEDEWERKER

Kim Timmerman

Kim past als verbinder en doorzetter helemaal in het Loopbaangroep-team. In haar rol als Office medewerker is ze de spin in het web bij Loopbaangroep. Zorgvuldigheid en goede contacten met klanten vindt Kim belangrijk.

Noa Meijer

A D M I N I S T R A T I E

Noa Meijer

Noa is administratief medewerker en projectondersteuner van de Loopbaangroep. Hiernaast doet ze de Master Klinische Psychologie en werkt ze als vrijwilliger bij de Luisterlijn. Zorgvuldigheid en goede contacten met klanten vindt ze belangrijk.