1+1 Voorjaarsactie

Voor de zomer getraind = klaar voor het nieuwe schooljaar!

Onze voorjaarsactie 2021 is weer gestart! Maar ditmaal pakken we het anders aan. Want korting is fijn, maar in combinatie met een pakket van slagen is het nóg fijner! Want of LOB nu binnen jouw school in ontwikkeling is, of dat je daar juist wel wat extra hulp bij kunt gebruiken; wij denken graag mee en voelen ons geroepen om jouw team te ondersteunen en begeleiden in deze tijden.

Nu tijdelijk korting op alle 1+1 combinaties, zoals*

 • Training (2 dagen, 20 personen) + workshop van € 8400,- voor € 7150,-
 • Training + strippenkaart (4 sessies) van € 7500,- voor € 6440,-
 • Training + masterclass van € 9300,- voor € 8000,-
 • Schoolcoachtraining (4 dagen,10 personen) + strippenkaart van € 12.100 voor € 10.340,-
 • GRATIS Introductie Workshop MijnLoopbaanCoach (t.w.v. € 400,-) + afname app MijnLoopbaanCoach voor 2 jaar

Juist nú is het tijd om is actie te komen en de daarvoor bestemde budgetten aan te spreken. Voor de zomer getraind is klaar voor het nieuwe schooljaar! Hieronder hebben we twee 1+1 combi’s ter illustratie neergezet. Heb je andere doelen of interesses? Vul dan zeker het formulier hiernaast in, dan nemen we contact met je op. Ben je benieuwd naar al onze trainingen, workshops of een (online) Masterclass van Marinka Kuijpers? Kijk dan hier voor ons volledige aanbod.

Stel zelf je combi samen. Wat past jouw school(team) het beste?

Voorbeeld 1:Ik wil de school graag organisatiebreed laten kennismaken met loopbaancompetenties”

Wil je collega’s laten oefenen met het stellen van loopbaangerichte vragen en kunnen doorpakken met een groep docenten op de loopbaancompetenties en gesprekstechnieken met leerlingen? Denk dan bijvoorbeeld aan een training loopbaangesprekken + een workshop ‘Kennismaken met loopbaancompetenties’.

 

Voorbeeld 2:Onze school heeft goed opgeleide ‘LOB-kartrekkers’ nodig “

In dit geval is de schoolcoachtraining LOB zeer geschikt + een expertise strippenkaart. Want op deze manier biedt je de schoolcoaches in de dagelijkse praktijk de mogelijkheid om met een expert te kunnen sparren over het LOB plan voor jullie onderwijsinstelling, de doorlopende leerlijn, of coaching in hun dagelijkse rol.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Wil je weten wat wij nog meer kunnen betekenen voor jou en/of jouw school? Klik HIER voor het gehele overzicht van onze trainingen en producten. Of neem contact met ons op.

*Actievoorwaarden: Offerte vóór 12 april 2021 ondertekend / uitvoer afgerond vóór de zomervakantie 2021. Niet geldig i.c.m. andere kortingen/acties. Korting wordt verrekend in een offerte aangeboden. Voor vragen en verzoeken op maat kun je het formuler hiernaast invullen, of mailen naar info@loopbaangroep.nl. Ons team van experts staan dit voorjaar voor je klaar!

Doe mij een 1+1 combi

Vul het formulier hieronder in, dan nemen we daarna contact met je op voor de mogelijkheden.

  Ja, ik (en mijn team) zijn geinteresseerd in een 1+1 combi. Graag wil ik de mogelijkheden bespreken

  Naam

  School

  Email

  Telefoonnummer

  Graag wil ik meer weten over de volgende combi (vul in)

  Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief

  Privacybeleid

   

  Deel deze pagina:

  [/one_half]

  Contact

  06 402 432 39

  COVID-19 protocol: bekijk ons protocol bij veilig training & advies op locatie

  Loopbaangroep

  Loopbaangroep