Voorjaarsactie verlengd tot 15 juli!

Met deze verlengde kortingsactie plan je nu je activiteiten voor LOB voor de periode na de zomer tot het eind van dit jaar. Weten wat je gaat doen geeft rust en maakt dat je straks vol kan genieten van je zomervakantie!

Plan nu je LOB activiteiten voor na de zomer!

Goed LOB en een nieuwe visie op loopbaanontwikkeling willen we voor iedereen bereikbaar maken. Kijk daarom gauw bij ons interessante aanbod, zodat we samen kunnen werken aan toekomstgericht onderwijs! Het voorjaar staat voor bloei en groei. Daarom is het nu tijd om budgetten voor trainen en opleiden aan te spreken. Omdat we graag met jullie de schouders onder LOB zetten geven we dit voorjaar korting op alle werkelijk álle workshops en trainingen. Pak je kans!

Korting tot wel € 2000,-

Kijk voor een volledig overzicht op de actiepagina

Wil je als school of organisatie jouw visie slim verbinden aan een leven lang leren en toekomstgericht opleiden? Merk je dat belangrijke stakeholders niet altijd op één lijn zitten? Wil je met elkaar heldere afspraken maken over de doelen en een praktische aanpak? Onze experts helpen scholen en organisaties zich toekomstgericht te ontwikkelen. Zo kun je een training volgen, of actief met je team aan de slag. Kijk hier eens voor de mogelijkheden! Wil je meer weten? Neem contact op met ons via 06 34 11 47 30 of info@loopbaangroep.nl