Vacature Sales Manager (16-20 uur)

Wij zoeken een commercieel talent met affiniteit voor persoonlijke ontwikkeling

Ben je gedreven om bij te dragen aan persoonlijke ontwikkeling van mensen? Heb je ervaring in verkoop en (door)ontwikkeling van producten? En heb je ook nog eens hbo- of wo-denkniveau? Dan zoeken we jou!

Wie zijn wij?

Loopbaangroep is een organisatieadvies- & trainingsbureau gericht op loopbaan-ontwikkeling. Wij vinden dat elkaars werkgeluk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Daarom zetten wij ons in voor toekomstgericht onderwijs enerzijds en een lerende werkomgeving anderzijds. We bieden daarvoor advies, training & coaching, aangevuld met (online) tools. Daarbij werken we vanuit de methodiek van onze directeur Prof. Dr. Marinka Kuijpers.

Onze wortels liggen in het onderwijs. Daar hebben we ruim 6000 loopbaan- begeleiders getraind, zoals decanen, mentoren en docenten. Na de stap om leidinggevenden in het onderwijs te ontwikkelen, hebben we onze effectieve aanpak ook beschikbaar gesteld voor overheid en bedrijfsleven. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om effectief te leren functioneren en in zijn kracht te gaan staan. Klaar voor morgen!

We zijn een team dat bestaat uit energieke, frisse mensen. Onze opdrachtgevers waarderen ons om onze expertise, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid.

Wie ben jij?

  • Een pionier die kansen en mogelijkheden ziet in de missie van Loopbaangroep

  • Ruime ervaring in sales en productmanagement rollen binnen onderwijs en/of bedrijfsleven meebrengt

  • Energiek, zelfstandig, goed relativeringsvermogen én gevoel voor humor

Wat ga je doen?

Je hebt een brede rol met een focus op sales & productontwikkeling:

  • Je weet (potentiële) opdrachtgevers te vinden én te binden

  • Je maakt de vertaling van ambities naar concrete producten en diensten, die passen bij de kernwaarden van de Loopbaangroep (offline en online)

  • Je initieert en coördineert de ontwikkeling en verkoop van het bestaande en nieuwe aanbod

Hoe ga je te werk?

  • Je bent innovatief en daadkrachtig in de realisatie van een opdracht en met jouw pioniersmentaliteit breng je partijen en innovatieve oplossingen samen

  • Je hebt een onderzoekende en klantvriendelijke houding

  • Je werkt samen met het interne team en weet nieuwe en bestaande expertise te (ver)binden aan Loopbaangroep

Wat bieden we jou?

Bij Loopbaangroep kun je rekenen op een uitdagende werkplek waar je inhoudelijk en persoonlijk kunt groeien. Je werkt in een plezierig en gedreven team. Je krijgt veel ruimte om je functie naar jouw hand verder vorm te geven. We bieden salariëring conform de CAO-VO (schaal 10) en een jaarcontract met intentie tot verlenging.

Heb je interesse?

Passen de taken (en het aantal uren) bij jou, spreekt onze organisatie je aan en herken jij jezelf in de bovenstaande competenties? Ben jij toe aan een volgende stap en wil jij ons team graag komen versterken?

Neem dan voor 1 september contact op met Marinka Kuijpers (marinka.kuijpers@loopbaangroep.nl).

Nog even dit: wij werken niet samen met recruiters voor de invulling van onze vacatures

Deel deze vacature:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin