Vacature Relatie- en Productmanager (24u)

Wil jij meebouwen aan een toekomstbestendige trainingsorganisatie én heb je affiniteit voor persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan nu!

Zoek je een geweldige parttime job waarbij je wordt uitgedaagd in het meebouwen aan een toekomstbestendige trainingsorganisatie? Is het onderhouden van relaties je tweede natuur? Ben jij niet bang voor wat vrijheid en zelfstandigheid en spreekt persoonlijke ontwikkeling je aan? Solliciteer dan nu naar de functie van ‘Relatie- en Productmanager’ bij Loopbaangroep en sluit je aan bij ons enthousiaste team.

 

Wie zijn wij?

Loopbaangroep is een organisatieadvies- & trainingsbureau gericht op loopbaanontwikkeling. Wij vinden dat elkaars werkgeluk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Daarom zetten wij ons in voor toekomstgericht onderwijs enerzijds en een lerende werkomgeving anderzijds. We bieden daarvoor advies, training & coaching, aangevuld met (online) tools. Daarbij werken we vanuit de methodiek van onze directeur Prof. Dr. Marinka Kuijpers.

Onze wortels liggen in het onderwijs. Daar hebben we ruim 6000 loopbaan- begeleiders getraind, zoals decanen, mentoren en docenten. Na de stap om leidinggevenden in het onderwijs te ontwikkelen, hebben we onze effectieve aanpak ook beschikbaar gesteld voor overheid en bedrijfsleven. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om effectief te leren functioneren en in zijn kracht te gaan staan. Klaar voor morgen!

We zijn een team dat bestaat uit energieke, frisse mensen. Onze opdrachtgevers waarderen ons om onze expertise, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid.

Wie ben jij?

  • Je bent een kei in het onderhouden van relaties en een pionier die kansen en mogelijkheden ziet
  • Je bent klantgericht, ondernemend, sociaal, resultaatgericht, zelfstandig én hebt gevoel voor humor
  • Je zoekt in je werk een combinatie van het onderhouden van relaties enerzijds en het ontwikkelen van een passend aanbod anderzijds.
  • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau en brengt minimaal drie jaar relevante ervaring mee vanuit het onderwijs- of het werkveld. 

 

Wat ga je doen?

Je hebt een brede rol met een focus op het onderhouden van relaties met klanten en trainers en op het (door)ontwikkelen van ons kwalitatieve trainingsaanbod:

  • Je onderhoudt contacten met klanten om van dienst kunnen blijven voor hen in de ontwikkeling van loopbaanontwikkeling en -begeleiding van lerenden en werkenden
  • Je initieert en coördineert de ontwikkeling rondom bestaande en nieuwe diensten, die passen bij de kernwaarden van de Loopbaangroep (offline en online) en je optimaliseert het bestaande product-, en diensten portfolio op basis van nieuwe inzichten en ontwikkelingen i.s.m. de Marketingmanager.
  • Je begeleidt de Officemedewerker in de planning en ondersteuning van de uitvoering van diensten en werkt nauw samen met de Marketing- en de Salesmanager.

 

Hoe ga je te werk?

  • Je bent innovatief en daadkrachtig, of althans; je durft te kiezen en voor je idee te staan.
  • Je hebt een klantgerichtehouding, communiceert helder weet onze missie te verbinden aan de behoefte van de klant. Daarvoor zoek je de samenwerking op met onze trainers en het interne team. 
  • Je weet jouw kwaliteiten en competenties te (ver)binden aan (het team van) Loopbaangroep.


Wat bieden we jou?

Bij Loopbaangroep kun je rekenen op een uitdagende baan waar je inhoudelijk en persoonlijk kunt groeien. Je werkt in een plezierig en gedreven team. Je krijgt veel ruimte om je functie naar jouw hand verder vorm te geven. We bieden je natuurlijk een passende beloning.

Heb je interesse?

Spreken de werkzaamheden je aan en zie je in Loopbaangroep de perfecte ‘next step’? Neem dan contact op met onze Directeur Marinka Kuijpers (marinka.kuijpers@loopbaangroep.nl). We ontvangen naast je cv graag ook een korte motivatie. Stuur dit eveneens t.a.v. Marinka en graag voor eind december. Wie weet versterk jij dan binnenkort ons team.

Nog even dit: wij werken niet samen met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Deel deze vacature:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin