Vacature online contentontwikkelaar (16 - 24 uur)

Per 1 januari '22 zoeken wij een energieke roeptoeter met affiniteit voor persoonlijke ontwikkeling

Zoek je een geweldige parttime job naast je andere activiteiten als content marketeer, of wil jij juist als hbo-stagiair(e) het werkveld online contentmarketing verkennen? Ben jij niet bang voor wat vrijheid en zelfstandigheid en spreekt persoonlijke ontwikkeling je aan? Solliciteer dan nu naar de functie van ‘online contentontwikkelaar’ bij Loopbaangroep.

Wie zijn wij?

Loopbaangroep is een organisatieadvies- & trainingsbureau gericht op loopbaan-ontwikkeling. Wij vinden dat elkaars werkgeluk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Daarom zetten wij ons in voor toekomstgericht onderwijs enerzijds en een lerende werkomgeving anderzijds. We bieden daarvoor advies, training & coaching, aangevuld met (online) tools. Daarbij werken we vanuit de methodiek van onze directeur Prof. Dr. Marinka Kuijpers.

Onze wortels liggen in het onderwijs. Daar hebben we ruim 6000 loopbaan- begeleiders getraind, zoals decanen, mentoren en docenten. Na de stap om leidinggevenden in het onderwijs te ontwikkelen, hebben we onze effectieve aanpak ook beschikbaar gesteld voor overheid en bedrijfsleven. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om effectief te leren functioneren en in zijn kracht te gaan staan. Klaar voor morgen!

We zijn een team dat bestaat uit energieke, frisse mensen. Onze opdrachtgevers waarderen ons om onze expertise, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid.

Wie ben jij?

  • Je schrijft heel graag en speurt graag naar relevante items
  • Je bent analytisch, creatief, leergierig, energiek, zelfstandig mét gevoel voor humor
  • Je volgt een relevante hbo-studie op het gebied van marketing en communicatie en zit in je derde of vierde studiejaar, of je bent (al lang) afgestudeerd en klaar om aan de slag te gaan!

 

Wat ga je doen?

Je hebt een actieve rol in het positioneren van het merk Loopbaangroep:

  • Je gaat zelfstandig aan de slag als contentontwikkelaar
  • Je maakt een contentkalender en stort je op blogartikelen, nieuwsberichten, video’s en social media posts die passen bij de kernwaarden van de Loopbaangroep
  • Je initieert en coördineert de externe communicatie in samenspraak met de Manager Marketing & Communicatie, die jou hierin natuurlijk coacht en begeleidt

 

Hoe ga je te werk?

  • Je bent innovatief en daadkrachtig, of althans; je durft te kiezen en voor je idee te staan.
  • Je hebt een onderzoekende en klantvriendelijke houding
  • Je werkt samen met het interne team en weet jouw kwaliteiten en competenties te (ver)binden aan Loopbaangroep


Wat bieden we jou?

Bij Loopbaangroep kun je rekenen op een uitdagende baan – of mogelijke stageplaats – waar je inhoudelijk en persoonlijk kunt groeien. Je werkt in een plezierig en gedreven team. Je krijgt veel ruimte om je functie (of stage) naar jouw hand verder vorm te geven. En of je deze plek nu als stage of baan wilt gaan invullen; we bieden je natuurlijk een passende beloning.

Heb je interesse?

Spreken de werkzaamheden je aan en zie je in Loopbaangroep de perfecte ‘next step’, of stageplaats? Neem dan voor 1 januari 2022 contact op met onze Marketing & Communicatiemanager Monique van de Perre (monique@loopbaangroep.nl) voor vragen en/of stuur haar gelijk je cv en motivatie. 

Nog even dit: wij werken niet samen met recruiters voor de invulling van onze vacatures

Deel deze vacature:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin