Medewerker Sales (24 uur)

Wij zoeken een enthousiaste Medewerker Sales met affiniteit voor persoonlijke ontwikkeling.

Zoek je een geweldige parttime job waarbij je wordt uitgedaagd in het benutten van commerciële kansen, het aangaan van relaties en waarin je samenwerkt in een enthousiast team? Ben jij niet bang voor wat vrijheid en zelfstandigheid en spreekt persoonlijke ontwikkeling je aan? Solliciteer dan nu naar de functie van ‘Medewerker Sales’ bij Loopbaangroep.

Wie zijn wij?

Loopbaangroep is een organisatieadvies- & trainingsbureau gericht op loopbaanontwikkeling. Wij vinden dat elkaars werkgeluk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Daarom zetten wij ons in voor toekomstgericht onderwijs enerzijds en een lerende werkomgeving anderzijds. We bieden daarvoor advies, training & coaching, aangevuld met (online) tools. Daarbij werken we vanuit de methodiek van onze directeur Prof. Dr. Marinka Kuijpers.

Onze wortels liggen in het onderwijs. Daar hebben we ruim 6000 loopbaan- begeleiders getraind, zoals decanen, mentoren en docenten. Na de stap om leidinggevenden in het onderwijs te ontwikkelen, hebben we onze effectieve aanpak ook beschikbaar gesteld voor overheid en bedrijfsleven. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om effectief te leren functioneren en in zijn kracht te gaan staan. Klaar voor morgen!

We zijn een team dat bestaat uit energieke, frisse mensen. Onze opdrachtgevers waarderen ons om onze expertise, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid.

Wie ben jij?

  • Je bent een kei in het onderhouden van klantrelaties
  • Je bent een organisatietalent, creatief in het bedenken van oplossingen, sociaal, empathisch, nauwkeurig, zelfstandig mét gevoel voor humor
  • Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau en al wat saleservaring. Als je ervaring hebt in het onderwijs en bij een trainingsbureau is dat mooi meegenomen.
  • Je zoekt diversiteit in je werkzaamheden.

 

Wat ga je doen?

Je hebt een actieve rol in het beheer en behoud van de relaties van Loopbaangroep;

  • Je gaat zelfstandig aan de slag als Medewerker Sales en bent samen met de Salesmanager verantwoordelijk voor verkoopkansen, relatiebeheer en acquisitie van de klantportefeuille van Loopbaangroep. Onze Salesmanager begeleidt en coacht je natuurlijk hierin.
  • Je werkt ook nauw samen met onze office medewerker als het aankomt op het plannen en organiseren van onze trainingen.
  • Je levert data aan en helpt met het samenstellen van de offertes.

 

Hoe ga je te werk?

  • Je bent innovatief en daadkrachtig, of althans; je durft te kiezen en voor je idee te staan.
  • Je hebt een servicegerichte houding en kunt goed en helder communiceren. Niet alleen met klanten en relaties, maar vooral ook met onze trainers en het interne team. 
  • Je werkt samen met het interne team en weet jouw kwaliteiten en competenties te (ver)binden aan Loopbaangroep.


Wat bieden we jou?

Bij Loopbaangroep kun je rekenen op een uitdagende baan waar je inhoudelijk en persoonlijk kunt groeien. Je werkt in een plezierig en gedreven team. Je krijgt veel ruimte om je functie naar jouw hand verder vorm te geven. We bieden je natuurlijk een passende beloning.

Heb je interesse?

Spreken de werkzaamheden je aan en zie je in Loopbaangroep de perfecte ‘next step’? Neem dan contact op met onze Directeur Marinka Kuijpers (marinka.kuijpers@loopbaangroep.nl). Neem contact op voor vragen en/of stuur haar gelijk je cv en motivatie voor 23 december.

Nog even dit: wij werken niet samen met recruiters voor de invulling van onze vacatures.aangaan

Deel deze vacature:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin