Vacature Management Assistent (16-20u)

Wij zoeken een enthousiaste administratieve duizendpoot

Zoek je een parttime job waarbij je wordt uitgedaagd in het organiseren en administratieve taken, het aangaan van relaties én waarin je samenwerkt in een klein, maar enthousiast team? Ben je door de wol geverfd en zelfstandig? Dan ben jij de administratieve duizendpoot die we zoeken!

Wie zijn wij?
Loopbaangroep is een organisatieadvies- & trainingsbureau gericht op loopbaanontwikkeling. Wij vinden dat elkaars werkgeluk een gedeelde verantwoordelijkheid is. Daarom zetten wij ons in voor toekomstgericht onderwijs en een lerende werkomgeving We bieden daarvoor advies, training & coaching, aangevuld met (online) tools. Daarbij werken we vanuit de methodiek van onze directeur Prof. Dr. Marinka Kuijpers.

Onze opdrachtgevers waarderen ons om onze expertise, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid.

Wie ben jij?

  • Je hebt al flink wat jaren aantoonbare werkervaring op secretarieel niveau en je zoekt naast diversiteit vooral ook verantwoordelijkheid in je werkzaamheden;
  • Je bent een kei in het onderhouden van (klant)relaties en (administratie)systemen. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift en ben je vertrouwd met het MS Officepakket, waaronder Excel, Word en PowerPoint.
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau dat je de afgelopen jaren (liefst) hebt ingezet bij een onderwijsinstelling, of een trainingsbureau. 


Wat ga je doen?
Je hebt een actieve rol in het beheer van de relaties van Loopbaangroep. Daarnaast:

  • Ben je verantwoordelijk het opmaken van offertes, het inplannen van de trainingen en het onderhouden van ons klantsysteem.
  • Lever je (klant)data aan en maak je de voor en nametingen van de trainingen op.
  • Werk je nauw samen met de marketing & communicatiemanager, die je waar mogelijk ondersteund in het onderhouden van de social mediakanalen, de website en verzenden van bestellingen via de webshop.


Hoe ga je te werk?

  • Je hebt een daadkrachtige, servicegerichte houding en kunt goed en helder communiceren. Niet alleen met klanten en relaties, maar ook met onze trainers en het interne team.
  • Je weet jouw kwaliteiten en competenties te (ver)binden aan Loopbaangroep en versterkt zo het team.

 

Wat bieden we jou?
Bij Loopbaangroep kun je rekenen op een uitdagende baan. Je werkt in een plezierig, klein en gedreven team. Je krijgt ruimte om de functie naar jouw hand verder vorm te geven. Op dinsdag werken we samen op ons kantoor in Amersfoort en voor de rest vanuit huis. We bieden je natuurlijk een passende beloning.

Heb je interesse?
Spreken de werkzaamheden je aan en zie je in Loopbaangroep de perfecte match? Dan gaan we graag in gesprek. De ingangsdatum voor deze functie is maandag 16 januari 2023. Vragen, of direct solliciteren? Neem dan contact op met Marinka Kuijpers, directeur Loopbaangroep, via marinka.kuijpers@loopbaangroep.nl. Zij ontvangt graag je cv én motivatie voor 23 december a.s.

Nog even dit: wij werken niet samen met recruiters voor de invulling van onze vacatures.

Deel deze vacature:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin