Een richtinggevende en waardevolle leerstoel van Marinka Kuijpers is gecontinueerd.

Tien jaar geleden was SPV een van de initiatiefnemers voor de bijzonder leerstoel ‘Leeromgeving en -loopbanen’. In 2012 werd Marinka Kuijpers aangesteld als bijzonder hoogleraar voor deze leerstoel, die onderdeel is van de Open Universiteit. Kortgeleden is besloten dat de leerstoel voortgezet wordt.

Dankzij subsidiebijdragen en de onvermoeibare betrokkenheid en inzet van de Open Universiteit is deze leerstoel vorm gegeven en is tevens de continuïteit verzekerd.

Onderzoek en publicaties van de hoogleraar mw. prof. dr. M. Kuijpers, tevens directeur van Loopbaangroep, blijven belangrijk, wellicht nog meer dan in de voorgaande periode. “Omdat werk en daarmee ook loopbanen meer onvoorspelbaar worden, waardoor perspectieven op loopbanen veranderen”, aldus Marinka Kuijpers.

We zijn als Loopbaangroep erg trots, dat blijkt ook ui de uitspraak van onze expert Nard Kronenberg: “Samen doen we wat er toe doet; gefeliciteerd Marinka.”

Heb je behoeften aan tools, advies of trainingen rondom visieontwikkeling en/of begeleiding op het gebied van loopbaanontwikkeling. Neem gerust contact met ons op. We begeleiden je graag richting een loopbaangerichte organisatie! Onderaan deze pagina staan onze contactgegevens. We spreken je graag.