Onze voorjaarsactie 2023 is weer gestart! Goed LOB willen we voor iedereen bereikbaar maken. Want of LOB nu binnen jouw school in ontwikkeling is, of dat je daar juist wel wat extra hulp bij kunt gebruiken; wij denken graag mee en voelen ons geroepen om jouw team te ondersteunen en begeleiden. Kijk daarom gauw bij ons interessante aanbod, zodat we samen kunnen werken aan toekomstgericht onderwijs!

Nu tijdelijk tot wel € 2000,- korting!!

Het voorjaar staat voor bloei, voor ontwikkeling en voor ondernemen! Daarom is het nu tijd om budgetten voor trainen en opleiden aan te spreken. Omdat we graag met jullie de schouders onder LOB zetten geven we dit voorjaar korting op alle werkelijk álle workshops en trainingen, zoals:

Effectief aan de slag: wat past jouw school(team)?

Juist nú is het tijd om is actie te komen en de daarvoor bestemde budgetten aan te spreken. Voor de zomer getraind is klaar voor het nieuwe schooljaar! Hierboven hebben we enkele favorioeten neergezet, maar heb je andere doelen of interesses? Vul dan zeker het formulier hiernaast in, dan nemen we contact met je op. Ben je benieuwd naar al onze trainingen, workshops of een (online) Masterclass van Marinka Kuijpers? Bekijk ons volledige aanbod onder Training en Coaching op deze website en check de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Stel zelf je trainingen samen:

Voorbeeld 1: “Ik wil de school graag organisatiebreed laten kennismaken met loopbaancompetenties”

Wil je collega’s laten oefenen met het stellen van loopbaangerichte vragen en kunnen doorpakken met een groep docenten op de loopbaancompetenties en gesprekstechnieken met leerlingen? Denk dan bijvoorbeeld aan een training loopbaangesprekken en de workshop ‘Kennismaken met loopbaancompetenties’.

Voorbeeld 2: “Onze school heeft goed opgeleide ‘LOB-kartrekkers’ nodig “

In dit geval is de schoolcoachtraining LOB zeer geschikt. Maar ook onze expertise strippenkaart biedt uitkomst. Want op deze manier biedt je de schoolcoaches in de dagelijkse praktijk de mogelijkheid om met een expert te kunnen sparren over het LOB plan voor jullie onderwijsinstelling, de doorlopende leerlijn, of coaching in hun dagelijkse rol.

"Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Wil je weten wat wij nog meer kunnen betekenen voor jou en/of jouw school? Bel dan zeker even. We staan je graag te woord."
Marinka Kuijpers
Directeur Loopbaangroep

Actievoorwaarden

Offerte vóór 1 juni 2023 ondertekend / uitvoer afgerond vóór de zomervakantie 2023 Niet geldig i.c.m. andere kortingen/acties.  Korting wordt verrekend in een offerte* aangeboden.

* De prijs geldt alleen voor trainingen tot 10 personen. Wil je met meer trainen, dan doen we je natuurlijk een geweldig aanbod. Neem in dat geval even contact met ons op. 

* Offertes geaccordeerd voor 1 april 2023 zijn uitgesloten van de voorjaarsactie.

Voor vragen en verzoeken op maat kun je het formulier hiernaast invullen, of mailen naar info@loopbaangroep.nl. Ons team van experts staan dit voorjaar voor je klaar!

Trainen met korting?

Wil je voortaan op de hoogte blijven, van nieuws, acties en ontwikkelingen? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief:

Deel deze actie:

Advies op maat?

Overige events