Trainen dit najaar = gratis toegang tot e-learning

“Een maand lang toegang tot onze e-learning Bouwen aan LOB voor twee personen. Als dat geen mooie actie is!”

Nursen Yildiz - Loopbaangroep

Najaarsactie

1 oktober- 31 december 2021

Onze najaarsactie is weer gestart! Graag denken we mee en willen we jou en je team zo goed mogelijk ondersteunen en begeleiden in deze tijden. Omdat dat juist nu extra belangrijk is! Kom samen met je team in actie: juist nú is het tijd om verandering te maken. Samen zorgen we voor toekomstgericht onderwijs. Ga je dit najaar trainen, dan krijg je voor twee personen gratis toegang tot onze e-learning!

Nu tijdelijk korting op alle trainingen en workshops, zoals:

Onze najaarsactie loopt van 1 oktober t/m 31 december! Neem je in deze periode een training bij ons af, dan ontvang je voor 2 personen een maand lang gratis toegang tot de e-learning ‘Bouwen aan LOB’. Dat is een mooie najaars-deal toch? Bekijk een actueel overzicht van onze trainingen via onderstaande button.

Juist nú is het tijd om is actie te komen en de daarvoor bestemde budgetten aan te spreken. Voor de zomer getraind is klaar voor het nieuwe schooljaar! Hieronder hebben we twee voorbeelden neergezet. Heb je andere doelen of interesses? Vul dan zeker het formulier hiernaast in, dan nemen we contact met je op. Ben je benieuwd naar al onze trainingen, workshops of een (online) Masterclass van Marinka Kuijpers? Bekijk ons volledige aanbod onder Training en Coaching.

Voorbeeld 1: “Ik wil de school graag organisatie-breed laten kennismaken met loopbaancompetenties”

Wil je collega’s laten oefenen met het stellen van loopbaangerichte vragen en kunnen doorpakken met een groep docenten op de loopbaancompetenties en gesprekstechnieken met leerlingen? Denk dan bijvoorbeeld aan een training loopbaangesprekken + een workshop ‘Kennismaken met loopbaancompetenties’.

Voorbeeld 2: “Onze school heeft goed opgeleide ‘LOB-kartrekkers’ nodig “

In dit geval is de schoolcoachtraining LOB zeer geschikt + een expertise strippenkaart. Want op deze manier biedt je de schoolcoaches in de dagelijkse praktijk de mogelijkheid om met een expert te kunnen sparren over het LOB plan voor jullie onderwijsinstelling, de doorlopende leerlijn, of coaching in hun dagelijkse rol.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden! Wil je weten wat wij nog meer kunnen betekenen voor jou en/of jouw school? Klik HIER voor het gehele overzicht van onze trainingen en producten. Of neem contact met ons op.

Actievoorwaarden

Offerte voor 31 december 2021 ondertekend / uitvoer gestart voor 31 mei 2022. Niet geldig i.c.m. andere kortingen/acties. Korting wordt verrekend in een offerte aangeboden. Bij akkoord ontvang je ene toegangscode voor de e-learning. Voor vragen en verzoeken op maat kun je het formulier hiernaast invullen, of mailen naar info@loopbaangroep.nl. Ons team van experts staat dit najaar voor je klaar!

Interesse in een training?

Deel deze actie:

Advies op maat?

Overige events