GRATIS STO Webinar: 3 tips op 3 topics

“LAAT JONGEREN ZICHZELF VERBINDEN MET DOELEN EN WAARDEN IN TECHNISCH WERK.”

Marinka Kuijpers - Directeur Loopbaangroep

21 mei

van 15.00 - 15.30

deelname is gratis

Voor duurzaam resultaat – en een eigentijdse imago dat het technisch onderwijs verdient – zijn er volgens ons drie sleutels tot succes. Deze drie sleutels kun je als STO regio nu concreet inzetten om een structuur- en cultuurverandering binnen het technisch onderwijs in jouw regio in gang te zetten! Benieuwd hoe je dit doet en naar de tips van Marinka Kuijpers?  Meld je dan aan voor dit gratis webinar.

STO Webinar: 3 tips op 3 topics

De carrièrekansen voor technische vakmensen zijn groter dan ooit. Voor de energietransitie zijn de komende jaren tienduizenden extra technici nodig. Toch hangt de vlag er voor het technisch onderwijs momenteel anders bij. STO staat voor de stevige opdracht om te beantwoorden aan doelstellingen die er niet om liegen. Het afgelopen jaar zijn er vele initiatieven ontwikkeld om techniekonderwijs (weer) op de kaart te zetten. Maar voor duurzaam resultaat – en een eigentijdse imago dat het technisch onderwijs verdient – zijn dit de drie sleutels tot succes:

  1. Duurzaam en toekomstgericht inrichten van techniekonderwijs
  2. Eigenaarschap van deelnemers vergroten
  3. Begeleiding bij het maken van keuzes van leerlingen

Deze drie sleutels kun je als STO regio nu concreet zetten om een structuur- en cultuurverandering binnen het technisch onderwijs in jouw regio in gang te zetten!

Samenwerken

Loopbaangroep wil graag meewerken aan het realiseren van de STO-doelstellingen. We gaan daarover graag in gesprek. Bekijk ons aanbod op deze pagina en bel of mail ons. We staan voor je klaar!

Aanmelden

Deel dit event:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Advies op maat?

Overige events