GRATIS Leven Lang Ontwikkelen Webinar

“We hebben met elkaar ervoor te zorgen dat aandacht voor loopbanen voor iedereen op elk niveau vanzelfsprekend is en wordt.”

Marinka Kuijpers - Directeur Loopbaangroep

10 maart '22

van 16.00 - 16.30

deelname was gratis

Ben je een Beleids- of HR adviseur, (school)leider, afdelings- of teamleider? Prof. dr. M. Kuijpers deelt dan graag de uitkomsten van haar recente onderzoek met je. Samen met Aniek Draaisma heeft ze namelijk onderzocht hoe ‘leven lang ontwikkelen’ binnen organisaties wordt vormgegeven en mogelijk kan worden versterkt. Meld je aan. Deelname is gratis.

Leven Lang ontwikkelen vanuit een loopbaanperspectief

De arbeidsmarkt verandert steeds sneller. Om hierop in te kunnen spelen is een ‘Leven Lang Ontwikkelen’ van belang. Ontwikkeling is meer dan het leren van kennis, vaardigheden en houding die de (werk)omgeving vereist. Het betreft ook persoonlijke mogelijkheden en drijfveren. Het begrip ‘ontwikkeling’ sluit aan bij de hedendaagse visie op loopbaanontwikkeling, waarin eigen regie nemen in de persoonlijke ontwikkeling in de context van een veranderende arbeidsmarkt het uitgangspunt is.

In het webinar komen zowel de nieuwste inzichten, recente onderzoeksresultaten omtrent een leven lang ontwikkelen, en de impact in de praktijk aan de orde. Uiteraard is er ook gelegenheid om met andere deelnemers in gesprek te treden.

Samenwerken

Loopbaangroep wil graag meewerken aan het realiseren van de doelstellingen op het gebied van een leven lang ontwikkelen. We gaan daarover graag in gesprek. Bekijk ons aanbod op deze pagina en bel of mail ons. We staan voor je klaar!

Over Loopbaangroep

Loopbaangroep ondersteunt organisaties bij het vormgeven van een loopbaangerichte werkomgeving waar een leven lang ontwikkelen gestimuleerd wordt. We begeleiden bij het ontwikkelen van visie en beleid voor leven lang ontwikkelen, bij het leidinggeven aan professionalisering, het voeren van ontwikkelgerichte gesprekken als leidinggevenden en het motiveren van collega’s om te leren.

Leidinggeven aan een leven lang ontwikkelen

In deze speciale uitgave van NOLOC, Loopbaangroep én de Bijzondere Leerstoel Leeromgeving & -loopbanen worden de uitkomsten uit het onderzoek naar een Leven Lang Ontwikkelen aangehaald.

Aanmelden gratis webinar

Deel dit event:

Advies op maat?

Overige events