Decembermaand = Lobbelmaand

Iets origineels onder de boom? Tijdens de decembermaand ontvang je onze lobbelstenen bij een workshop, training 
en wanneer je ons volgt op social media. De week-winnaars vind je hier op de website. 

Decembermaand = Lobbelmaand

Benieuwd naar het soort training dat jou en je team op dit moment het beste past? Of je doelen en interesses eens met onze experts bespreken? mail ons gerust of bekijk ons volledige aanbod onder Training en Coaching.

Over de Lobbelstenen

Gooi de lobbelstenen, kom écht in gesprek en geef betekenis aan je eigen ervaringen. Leer zo op speelse wijze meer over jezelf en jouw loopbaancompetenties. Lobbelen is gevalideerd door Prof. Dr. Marinka Kuijpers en ontwikkeld door onze eigen expert Nard Kronenberg.

Met lobbelen kom je over jezelf te weten wat je nog niet wist.” – leerling

Onze Decemberactie loopt tot aan de Kerst! Neem je in deze periode een LOB training af -die je aankomend jaar wilt organiseren – dan ontvang gratis je een set van 6 lobbelstenen (instrumentenset). Een mooie workshop boeken voor het einde van het jaar? Dat kan natuurlijk ook! We sturen je dan gratis een basisset Lobbelstenen toe. 

Juist nú is het tijd om is actie te komen en de daarvoor bestemde budgetten aan te spreken. Aankomend voorjaar getraind is klaar voor het nieuwe schooljaar! En volg ons in de decembermaand ook op social media, want daar geven we elke dag een set van de Lobbelstenen weg aan onze nieuwe én actieve volgers.

Wil je als school of organisatie jouw visie slim verbinden aan een leven lang leren en toekomstgericht opleiden? Merk je dat belangrijke stakeholders niet altijd op één lijn zitten? Wil je met elkaar heldere afspraken maken over de doelen en een praktische aanpak? Onze experts helpen scholen en organisaties zich toekomstgericht te ontwikkelen. Zo kun je een online training volgen, of actief met je team aan de slag. Kijk hier eens voor de mogelijkheden! Wil je meer weten? Neem contact op met ons via 06 34 11 47 30 of info@loopbaangroep.nl 

Deel deze training: