Netwerkontbijt 2022 : De kunst van een leven lang ontwikkelen

“We kijken er naar uit om alle schoolcoaches en LOB coördinatoren weer live te kunnen zien en inspireren!"

Marinka Kuijpers - Directeur Loopbaangroep

19
mei
'22

van 09.00 - 12.00

deelname is gratis

Graag steken we alle schoolcoaches, LOB-coördinatoren en decanen in Nederland weer een hart onder de riem. LIVE! Want dat mag gelukkig weer.
Dit jaar doen we het een beetje anders. Onder het genot van een netwerk-ontbijt nemen we jullie op 19 mei graag mee langs de kunstroute van een leven lang ontwikkelen. Het belooft een inspirerende ochtend te worden. Meld je gauw aan en reserveer je plek. Tot dan!

Netwerkbijeenkomst: De kunst van een Leven Lang Ontwikkelen

We bieden op 19 mei weer de gelegenheid tot fijn LIVE netwerken en een inspirerende en gezellige ochtend. Ben jij er ook bij? Meld je dan hier GRATIS aan.

Voor wie is dit interessant?

 • Schoolcoaches LOB
 • Mentoren en SLB’ers
 • Decanen en LOB-coördinatoren
 • Afdelings- & Teamleiders


Locatie

 • Hotel De Bilt – Utrecht (van der Valk)


Datum

 • donderdagochtend 19 mei 2022, van 9.00 -12.00 uur

Programma
Interactief en inspirerend. Met een deel plenair en twee workshoprondes. Met bijdragen van Marinka Kuijpers, Nard Kronenberg en vele andere experts.

 • 09.00 uur Ontvangst
 • 09.30 uur Welkom en introductie
 • 09.40 – 10.15 uur Netwerkontbijt en kennismaken
 • 10.15 – 10.30 uur TRENDS – De Kunst van een Leven Lang Ontwikkelen, door Marinka Kuijpers
 • 10.30- 11.00 uur WORKSHOP RONDE 1
  Kies bij aanmelden uit 5 workshops sessies (zie deze pagina voor toelichting op de workshops)
 • 11.15 – 11.45 uur WORKSHOP RONDE 2
  Kies bij aanmelden uit 5 workshops sessies (zie deze pagina voor toelichting op de workshops)
  11.45 – 12.00 uur Afsluiting 

Toegang
Gratis!*
*Het organiseren van een evenement kost veel inzet. Afmelden kan tot uiterlijk drie dagen voor aanvang. Afwezigheid kan resulteren in een “no-show” factuur van €25,-

Vragen?
Neem contact met ons op via info@loopbaangroep.nl

De kunst is om te handelen vanuit de dilemma’s en kansen die je als schoolcoach, LOB-coördinator of decaan tegenkomt. Daarmee help je leerlingen ontwikkelen. Maar hoe doe jij dat en wat is jouw rol in de loopbaangerichte school? We nodigen je graag uit om daar tijdens deze inspirerende en interactieve ochtend over mee te denken en te praten. Onze eigen experts begeleiden je deze ochtend graag in de kunst van een leven lang ontwikkelen.

Maar boven alles nodigen we je uit om gezellig LIVE te komen netwerken. Schrijf je daarom hieronder alvast GRATIS in. 

Met vriendelijke groet,
Team Loopbaangroep


Workshops:

We bieden twee workshop rondes aan deze ochtend. Wanneer je je aanmeld kun je je voorkeur per workshopronde aangeven:

1. Regie op een goed loopbaangesprek – Nard Kronenberg, LOB expert Loopbaangroep en docent bij Dé Loopbaanopleiding

2. De kunst van een Leven Lang Ontwikkelen – Aniek Draaisma, Onderzoeker & projectleider (loopbaan)ontwikkeling, onderwijs en welzijn én Facilitator bij Loopbaangroep

3. De (visuele) kunst van goed LOB – Funda Taşdan, Facilitator Loopbaangroep, filmmaker en student mentor bij Curio.

4. Tools die van online LOB een koud kunstje maken – Job Oomen, Facilitator Loopbaangroep, docent én Expert LOB bij Helicon MBO Den Bosch

5. De LOB kar trekken of duwen is een kunst! – Erwin Eijben, Facilitator bij Loopbaangroep én Docent economie bij Trias vmbo/ loopbaancoördinator en coördinator Sterk Techniek Onderwijs.


Dan nog even dit:
Wij doen er alles aan om deze middag voor iedereen zo plezierig mogelijk vorm te geven. Dit betekent o.a. dat wij een ruime zaalindeling hanteren en meerdere uitgiftepunten voor koffie en thee hebben. 

Mocht je tegen die tijd verkoudheidklachten hebben, blijf dan liever thuis. Dat is nu eenmaal voor jou én voor de andere deelnemers het beste. Mail in dat geval even naar monique@loopbaangroep.nl, dan zijn we op de hoogte van je afwezigheid. Maar hopelijk is dat niet nodig en ben je er gezellig bij.

Wil je als school of organisatie jouw visie slim verbinden aan een leven lang leren en toekomstgericht opleiden? Merk je dat belangrijke stakeholders niet altijd op één lijn zitten? Wil je met elkaar heldere afspraken maken over de doelen en een praktische aanpak? Onze experts helpen scholen en organisaties zich toekomstgericht te ontwikkelen. Zo kun je een online training volgen, of actief met je team aan de slag. Kijk hier eens voor de mogelijkheden! Wil je meer weten? Neem contact op met ons via 06 34 11 47 30 of info@loopbaangroep.nl 

Deel deze training: