Klaar voor het nieuwe schooljaar

3 online trainingen voor individuele deelname

Om scholen en LOB-betrokken mensen in Nederland juist nu ondersteuning te bieden, organiseert Loopbaangroep de komende weken drie online trainingen voor individuele deelname. Dat doen we, omdat we een missie hebben; werken aan toekomstgericht onderwijs! Want ondanks de huidige ontwikkelingen gaat ons werk – en dat van jullie – gewoon door! En omdat we elkaar nu niet op school kunnen ontmoeten, werken we met praktische alternatieven. Zo ben je straks toch klaar voor het nieuwe schooljaar! Bekijk de trainingen hier:

Trainen in 3 dagdelen;
voor individuele deelname:
‘Loopbaangesprekken' >> ’Leidinggeven aan LOB' >> 'Verdieping tot schoolcoach'>>
Voor wie zijn deze online trainingen bedoelt?

  • Afdelings- & Team- en Schoolleiders (individu en/of team)
  • Decanen en LOB-coördinatoren in het PO/VO/MBO/HBO
  • Docenten en mentoren
  • Schoolcoaches LOB

“Ik wil mij voorbereiden op aankomend schooljaar en effectieve loopbaangesprekken voeren. Handig dat ik mijzelf online kan ontwikkelen om straks als team (weer) effectief aan de slag te gaan.”

Waarom meedoen?
Juist nu kun je de aandacht vestigen op jezelf om in september klaar te zijn voor het nieuwe schooljaar. Heb je behoefte om LOB binnen jouw school op de kaart te zetten? Volg dan de training ‘Leidinggeven aan LOB’. Dat kan op individuele basis, maar ook als team. En wist je dat we ook ‘Loopbaancoaching’ voor jou aanbieden? Fijn om ook weer eens bij jezelf stil te staan en te kijken welke tools jij kunt inzetten om LOB in jouw onderwijspraktijk te integreren. Voilà! Klaar voor het nieuwe schooljaar.

Wat zijn de kosten?
Je kunt je beter afvragen wat het oplevert natuurlijk. Maar speciaal voor dit voorjaar bieden we deze drie trainingen – van drie dagdelen – aan voor het zeer scherpe tarief van € 750,-* per individu, per training. En wil je graag met een groepje collega’s gaan trainen? Dan bieden we natuurlijk een speciaal tarief. Neem in dat geval even contact met ons op.

Na deze trainingen kun je o.a.:

  • Leerlingen sneller aanzetten tot actie
  • Heb je inzicht in de organisatiedynamiek binnen jouw team, opleiding of school
  • Ben je vaardiger in het stellen van gerichte vragen en reflecteren
  • Heb je meer inzicht in de praktische toepassing van de loopbaancompetenties
  • Heb je praktische mogelijkheden om loopbaangesprekken in te bedden in je school

Online training
Tegen zeer gereduceerd tarief zetten we deze drie trainingen in. Gewoon omdat we voor je klaar willen staan. We trainen hoofdzakelijk met Zoom. De actuele updates zijn veilig genoeg voor een online training. Mocht je toch bezwaren hebben tegen het gebruik van Zoom, dan bieden we ook alternatieve online oplossingen. Neem daarover contact met ons op.

Vragen?
Misschien heb je vragen, of wil je zaken met ons bespreken? Dan kan natuurlijk altijd. Neem contact met ons op via info@loopbaangroep.nl

“Die trainingen in de breakout rooms werken hartstikke goed.
Leuk zo!”

 

Contact

06 34 11 47 30
Loopbaangroep