Kim Schut

Kim is directeur van Loopbaangroep.

Kim zijn eerste ervaring met de loopbaancompetenties was bij een onderzoek voor het LAKS naar Loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB). Voor dat onderzoek had hij Marinka gevraagd of zij wilde helpen met haar inhoudelijke LOB-expertise. De relevantie en toepasbaarheid van de loopbaancompetenties werden hem duidelijk in gesprek met mensen die in hun werk niet op hun plek zaten. Ongelukkig en niet goed in staat om dat te veranderen.

Met de loopbaancompetenties waren ze in staat meer sturing te geven aan hun loopbaan, toch een groot deel van hun leven. Wat sprak ze aan in hun huidige werk? Wie kenden ze waar ze eens mee konden praten? Simpele vragen. Gevolg: beweging in hun carrière, gelukkiger met zichzelf en in hun relatie(s). Dit moest iedereen kunnen!

Dat was de start van Loopbaangroep. Samen met Marinka en de experts heeft Kim Loopbaangroep vorm gegeven. Binnen Loopbaangroep richt hij zich op de strategie van het bedrijf en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Eerder werkte hij als managementconsultant in het bedrijfsleven en is oprichter van Onderwijs Innovatie Groep.

Contact

Roeland Stehmann
06 402 432 39