LOB-Kerstacties

van kerstpakket tot All You Need Is LOB-tour

Kerst krijgt dit jaar een LOB-tintje, want we hebben geweldig mooie kerstacties. Van een inspirerend LOB-kerstpakket
tot aan de All You Need is LOB-tour. Benieuwd wat we in petto hebben? Lees dan gauw verder:

Met Pakjesavond in het verschiet en de bekende beelden van Robert ten Brink straks weer op tv bedachten we dat we alle loopbaanbegeleiders een speciaal kerstpakket willen bieden dit jaar én de mogelijkheid om op eigen terrein verrast te worden met een pasklaar antwoord van onze experts op de LOB-vragen die leven.  

All you need is... LOB-tour

Loopbaangroep komt naar je toe deze winter! Want ‘Hoe kan ik LOB eenvoudig integreren in de les?’ en ‘Hoe creëer ik een doorlopende leerlijn tussen ouders, beroepspraktijk en de opleiding?’ zijn natuurlijk niet alleen maar vragen van scholen waar we al over de vloer komen. Daarom komen we vóór de feestdagen bij jouw school langs met gratis advies. We gaan je LOB-vraag zelfs voorleggen aan Marinka Kuijpers, hoogleraar loopbaanleren. Je ontvangt dus ook een persoonlijke videoboodschap van haar!

LOB Kerstpakket

Voor het eerst kun je je collega’s, je LOB-team, of je complete schoolteam verrassen met een heus LOB-kerstpakket. In het pakket zitten bijvoorbeeld een uitgebreide set van de Lobbelstenen ter ondersteuning van een loopbaangesprek op school én het boekje ’50 antwoorden… op vragen over loopbaangericht leren, opleiden en werken.’ Een warm gebaar met een stevige boodschap. Op naar een mooi 2023!

Meer over LOB en de mogelijkheid om dit binnen jouw onderwijspraktijk optimaal in te richten?  Neem voor vrijblijvend advies contact op via 06 34 11 47 30 of info@loopbaangroep.nl . Onze experts zijn flexibel en maken graag tijd om voor de feestdagen nog met jullie aan de slag te gaan.