Inspiratie

Een nieuwe tijd vraagt om een nieuwe invulling van loopbanen.

Kennis & nieuws

Een loopbaan in de 21ste eeuw vereist andere competenties dan voorheen. Van het maken van een juiste keuze naar leren kiezen. Daardoor verschuift ook de wijze van loopbaanbegeleiding. Van begeleiding bij het maken van keuzes, naar het ontwikkelen van loopbaancompetenties. Dit vraagt om een nieuwe benadering van loopbaanbegeleiders, HR-medewerkers en leidinggevenden.

Hieronder tref je artikelen, interessante filmpjes en achtergrondinformatie. Om inspiratie op te doen.

E-learning

  • Klik hier voor gratis toegang tot het online leerpad over o.a. loopbaancompetenties en loopbaangerichte stagebegeleiding.

 

Zo doen anderen dat!

LOB inbedden in de school, hoe doen anderen dat eigenlijk? Het blijft voor veel scholen een uitdaging. In deze rubriek doe je een idee op van hoe anderen LOB aanpakken. Raak geïnspireerd door verhalen van anderen.

 

Verhalen van onze opdrachtgevers

Onze klanten vertellen vaak veelzeggende verhalen. Hier hebben we een aantal van die ervaringen op een rij gezet. Ze geven een idee van waar wij onze opdrachtgevers mee helpen.

Wellicht zijn ze ook inspirerend en doe je ideeën op voor vervolgstappen in jouw organisatie. Er zijn nog veel meer verhalen te vertellen, dus neem gerust contact met ons op indien je hier interesse in hebt.

member photo

Sterk VO

Lees onze ervaring
member photo

Hogeschool Rotterdam

Lees onze ervaring
member photo

Zeeprof

Lees onze ervaring
member photo

Varendonck College

Lees onze ervaring
member photo

Citaverde College

Lees onze ervaring
member photo

Beatrix College

Lees onze ervaring

 

Events

Regelmatig organiseert Loopbaangroep evenementen om het gedachtegoed verder te brengen en netwerken te verbinden. Voor klanten, schoolcoaches en andere geïnteresseerden.

Hieronder de events waar je je op dit moment voor kunt inschrijven:

Contact

Roeland Stehmann
06 402 432 39 

Mis geen nieuws meer van de experts