Gratis online LOB vraag-maar-raak sessies

Om scholen en LOB-betrokken mensen in Nederland juist nu ondersteuning te bieden, organiseert Loopbaangroep de komende weken gratis online LOB vraag-maar-raak sessies. Iedereen is welkom en aanhaken is slechts een kwestie van een druk op de knop.

We hebben een missie; werken aan toekomstgericht onderwijs! Ondanks de huidige ontwikkelingen gaat ons werk – en dat van jullie – daarom gewoon door! Dat we elkaar nu niet op school kunnen ontmoeten, betekent dat we met praktische alternatieven gaan werken. Klik hieronder eenvoudig op de dag en het tijdstip dat schikt en je hebt op die dag gelijk live een plek bij ons aan de virtuele tafel!

“Jullie tool Zoom werkt veel beter dan Teams of Skype!”

Voor wie zijn deze sessies bedoelt?

  • Afdelings- & Team- en Schoolleiders
  • Decanen en LOB-coördinatoren in het PO/VO/MBO/HBO
  • Schoolcoaches LOB

Waarom meedoen?
Stel jouw vraag aan Marinka Kuijpers en de LOB-experts! De onderwerpen voor de sessie worden in overleg tussen de expert en jou bepaald. Super persoonlijk en daarmee heel relevant. Leer over thema’s die voor jou en jouw school belangrijk zijn (zoals LOB op afstand, organiseren van online loopbaangesprekken, etc.)

Online toegang
Gratis, gewoon omdat we voor je klaar willen staan.

Vragen?
Neem contact met ons op via info@loopbaangroep.nl

Eenvoudig aansluiten
Klik hieronder eenvoudig op de betreffende dag en het tijdstip op de blauwe link en je hebt die dag gelijk live een plek bij ons aan de virtuele tafel!

Landelijke online LOB-vraag-maar-raak-sessies:
Interactief en inspirerend. Met bijdragen van Marinka Kuijpers, Nard Kronenberg en Marionette Vogels.

Doe gratis mee
We staan graag voor je klaar en maken je deelname daarom zo gemakkelijk mogelijk. Klik op de betreffende dag eenvoudig op het aangegeven moment/tijdstip, dan ontmoeten we je graag in onze ‘virtuele meeting room’

“Die breakout rooms werken hartstikke goed. Leuk zo!”