Erwin Eijben

Erwin is facilitator bij de Loopbaangroep.

Hij heeft ruim 10 jaar ervaring als mentor van de vierde klas binnen het VMBO onderwijs. Als mentor heeft hij vaak de hulpvraag vanuit leerling en ouders gehad om een bijdrage te leveren aan het keuzeproces van de leerling. Ervaringen van de leerlingen inzetten om de kracht, passie en kwaliteiten van de leerling zichtbaar te maken en te delen met de ouder(s) is de gewenste opbrengst.

Als oprichter van het loopbaanbureau op het Trias VMBO besteedt Erwin Eijben veel aandacht aan het begeleiden van docenten die zich inzetten voor de loopbaan van de leerling. In de huidige en toekomstige arbeidsmarkt zal er meer flexibiliteit gevraagd worden van de werknemers. Daarbij is het van belang dat er bij de leerling al aandacht is voor de kwaliteiten en kansen. Adolescenten hebben volwassenen en/of professionals nodig om te reflecteren op hun vaardigheden en kracht. Hierin ziet Erwin echt een taak voor iedereen die werkt met adolescenten.

Als facilitator draagt hij bij om docenten te ondersteunen om loopbaangerichter te denken. Zijn werkwijze zou zich kenmerken door enthousiasme, humor en zoekend praktijkgerichte oplossingen.

Contact

06 34 11 47 30 
Loopbaangroep

Loopbaangroep