COVID-19 Protocol

Protocol bij veilig training & advies op locatie
[laatste update: 18 november 10.30 uur]

De persconferentie van 17 november jl. geeft aan dat er positieve gevolgen voor het geven van trainingen zijn. Training geven wordt vanaf donderdag 19 november weer officieel mogelijk binnen de nieuwe maatregelen!

Loopbaangroep geeft training en advies. Dat doen we online en ook op locatie. Het is daarbij van belang dat ‘social distancing’ en hygiëne gewaarborgd worden. De veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en trainers staan daarbij uiteraard voorop. Om deze reden hebben we een COVID-19 protocol opgesteld. Dit Protocol bevat de algemene veiligheids- en hygiëne maatregelen die genomen kunnen worden door trainers van Loopbaangroep om veilig trainen binnen de richtlijnen van het tijdelijke ‘nieuwe normaal’ mogelijk te maken.

We hebben een aantal aanscherpingen in het Protocol Veilig Trainen doorgevoerd die met name gaan over het dragen van mondkapjes in de openbare ruimte en het beperken van de beweging in de trainingsruimte tot de noodzakelijke bewegingen als het naar het toilet gaan etc.

In ons protocol wordt daarom rekening gehouden met de volgende punten:

  • Het maximale aantal deelnemers in één ruimte
  • 1,5 meter afstand
  • Hygiëne
  • Voorbereiding van de trainingsruimtes
  • Verantwoordelijkheden van de trainers en deelnemers

Naarmate er meer duidelijkheid wordt gecreëerd door de overheid zal ons plan ook meer inhoudelijke vorm krijgen. Wij zullen dit Protocol daarom regelmatig bijstellen en aanvullen.

Aanvulling op het “protocol veilig trainen”
Onze aanbeveling is dat deelnemers en trainer(s) worden verzocht zich te melden als zij binnen 14 dagen na het volgen van de training positief op corona worden getest. Ons protocol is hiermee aangevuld (punt 6. ‘Melding na afloop’).

Link naar pagina van de overheid :
Nieuwste maatregelen Rijksoverheid

Laatste versie van het protocol:
Bekijk hier het volledige en meest actuele protocol bij veilig trainen en advies op lokatie.

Voor vragen over het protocol of andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Ons advies is dan ook om samen met onze opdrachtgever in gesprek te gaan en samen tot een maatwerk oplossing te komen.

Veel sterkte en succes allemaal en wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en reageren op nieuwe ontwikkelingen.

Team Loopbaangroep

 

Contact

06 34 11 47 30
Loopbaangroep

Loopbaangroep