Begeleiding voor bedrijven en loopbaanprofessionals

Top experts en top trainingen voor loopbaanprofessionalsbedrijven en (semi-)overheid

Wij hebben onze wortels in het onderwijs. Daar hebben we ruim 4000 loopbaanbegeleiders getraind, zoals decanen, mentoren en vakdocenten. Na de stap om ook leidinggevenden in het onderwijs te ontwikkelen in de begeleiding van hun medewerkers, evenals loopbaanprofessionals in de begeleiding van hun cliënten, is inmiddels onze aanpak ook beschikbaar voor overheid en bedrijfsleven. Zo combineren we organisatieontwikkeling, toekomstgericht werken en opleiden, en loopbaanbegeleiding.

Onze aanpak is gebaseerd op het gedachtegoed van Prof. Dr. Marinka Kuijpers. Zij is de grondlegger van de loopbaancompetenties en de methode hoe je deze bij mensen ontwikkelt. De kennis uit haar wetenschappelijk onderzoek is de basis voor al onze trainingen, coaching en tools.

Hoewel de aanpak in de basis gelijk is, worden de voorbeelden en toepassingen vertaald naar de context van de loopbaanprofessional, de organisatie of de overheidsinstantie. Zo sluit de inhoud van de training optimaal aan bij de situatie van de deelnemers. Dit draagt bij aan de waardevolle ervaring waar wij voor staan.

Zo versterken wij loopbanen binnen het bedrijfsleven. Door managers en HR-medewerkers te ontwikkelen in de loopbaanbegeleiding van anderen. En door beweging te brengen in jouw eigen loopbaan. Wij helpen bijvoorbeeld bij de vragen zoals: Op welke manier zorg je dat medewerkers goed op hun plek zitten? Hoe krijg je mensen in beweging tijdens een reorganisatie? Hoe activeer je mensen in het kader van mobiliteit en vergrijzing?

 

Verhaal van een opdrachtgever

Onze klanten vertellen vaak veelzeggende verhalen. En ze geven een idee van waar wij onze opdrachtgevers mee helpen. Hieronder lees je het verhaal van Sterk op je Werk (België). Wellicht inspireert het verhaal je en doe je ideeën op voor vervolgstappen in jouw organisatie. Er zijn nog veel meer verhalen te vertellen, dus neem gerust contact met ons op indien je hier interesse in hebt.

member photo

Sterk op je Werk (BE)

Lees onze ervaring

Mis geen nieuws meer van de experts

Contact

06 34 11 47 30 
Loopbaangroep

Loopbaangroep