All You Need Is LOB

Een LOB-tour langs scholen in winterse sfeer

Loopbaangroep komt naar je toe deze winter! Want ‘Hoe kan ik LOB eenvoudig integreren in de les?’ en ‘Hoe creëer ik een doorlopende leerlijn tussen ouders, beroepspraktijk en de opleiding?’ zijn natuurlijk niet alleen maar vragen van scholen waar we al over de vloer komen. Daarom komen we vóór de feestdagen bij jouw school langs met gratis advies.

We gaan je LOB-vraag zelfs voorleggen aan Marinka Kuijpers, hoogleraar loopbaanleren. Je ontvangt dus ook een persoonlijke videoboodschap van haar!

Hoe het werkt:

  1. Denk van tevoren na over je vraag en stuur ons deze vóór 14 november via bijgaand formulier
  2. Onze experts buigen zich, samen met Marinka, over een advies en komen met een pasklaar antwoord op jouw vraagstuk.
  3. Op dinsdag 29 november komen wij met de All You Need Is LOB-bus naar je toe.
  4. Je wordt door vriendelijke collega’s ontvangen met warme
    chocolademelk en lekkers
  5. Tijdens dit moment nodigen we je uit om naar buiten te komen en jouw persoonlijke videoboodschap te komen bekijken.

    Vul dus het formulier in op deze pagina, laat ons je LOB-vraagstuk weten, noteer de 29e en kom die middag jouw antwoord halen bij onze bus voor jouw school. Want, ALL YOU NEED IS, LOB!

We wensen je stiekem alvast hele fijne feestdagen, maar leuk om je dat persoonlijk te kunnen wensen natuurlijk. Tot binnenkort?

Wil je dit jaar jouw team een warm gebaar doen met een stevige boodschap? Dan hebben we ook een geweldig LOB-kerstpakket voor je samengesteld.

Aanmelden voor de LOB-tour

Meer over LOB en de mogelijkheid om dit binnen jouw onderwijspraktijk optimaal in te richten?  Neem voor vrijblijvend advies contact op via
06-34 11 47 30 of: info@loopbaangroep.nl . Onze experts zijn flexibel en maken voor de feestdagen graag nog tijd vrij voor jouw vraagstuk!