All You Need Is LOB

Een LOB-tour langs scholen in winterse sfeer

Afgelopen weken zijn we op roadshow geweest door Nederland. Want we dragen LOB nu eenmaal een warm hart toe. Met de aankondiging dat we onze bus instapten kwamen vanuit alle kanten LOB-vraagstukken op ons af. Marinka Kuijpers heeft voor elke vraag/school een passende en persoonlijke videoboodschap ingesproken. Die hebben we op spectaculaire wijze persoonlijk langsgebracht. Nu nog zien of Robert ten Brink zijn eigen loopbaan ook eens onder de loep wil laten nemen.😉

Heb je onze LOB-bus gemist? Of heb je ook een vraagstuk? Kijk op onze website voor een e-consult, een proeverij of gelijk een training op maat. Een mooie start van het nieuwe jaar!

Hoe gingen we te werk?

  1. Scholen dachten van te voren na over hun LOB vraagstuk en stuurden die via een speciaal formulier op deze pagina in.
  2. Onze experts hebben zich, samen met Marinka, over een advies gebogen en kwamen met een pasklaar antwoord op het betreffende vraagstuk.
  3. Op dinsdag 29 november reden wij met de All You Need Is LOB-bus door Nederland
  4. Onze vriendelijke collega’s ontvingen de deelnemers met warme
    chocolademelk en lekkers
  5. Tijdens dit moment werd iedereen uitgenodigd om naar buiten te komen om hun persoonlijke LOB- videoboodschap van Marinka Kuijpers te komen bekijken.

Fijne feestdagen

We wensen je hele fijne feestdagen en natuurlijk een loopbaangericht nieuwjaar. Leuk om je dat persoonlijk te kunnen wensen natuurlijk, dus… tot binnenkort?

Wil je dit jaar jouw team een warm gebaar doen met een stevige boodschap? Dan hebben we ook een geweldig LOB-kerstpakket voor je samengesteld.

Meer over LOB en de mogelijkheid om dit binnen jouw onderwijspraktijk optimaal in te richten?  Neem voor vrijblijvend advies contact op via
06-34 11 47 30 of: info@loopbaangroep.nl . Onze experts zijn flexibel en maken voor de feestdagen graag nog tijd vrij voor jouw vraagstuk!