Duurzame aanpak

"De structurele aanpak waarmee we aan het werk zijn gezet maakt dat we nu een succesvol LOB beleid voeren!"

Decaan VMBO school

We kijken naar het groter plaatje. Het geheel. We houden het gewenste resultaat altijd voor ogen en gaan zelfs een paar stappen verder. In 6 stappen naar toekomstgericht onderwijs!

In zes stappen naar toekomstgericht onderwijs

Wij begeleiden jouw (onderwijs)instelling richting een loopbaangerichte organisatie. Dat doen we door het ontwikkelen en implementeren van jullie eigen loopbaan-gedachtengoed. Daar helpen we bij.

Met onze kennis en kunde versnellen wij de ontwikkeling van Loopbaanontwikkeling en -begeleiding (LOB) binnen jullie (onderwijs)organisatie. Onze experts schakelen met alle lagen van je organisatie. Want met onze kennis van zaken hebben we aandacht voor jou, je leerling en je school.

Want om leerlingen klaar te stomen voor morgen, is het nodig om op een andere manier kijken naar – en invulling geven aan – onderwijs. Wat het gaat niet alleen om het borgen van LOB voor leerlingen, ook het managementteam van de school moet worden aangesloten op deze (nieuwe) manier van opleiden. Net als ouders en docenten van voor- en vervolgopleidingen. Onze duurzame aanpak hebben we om weten te zetten in een 6 stappen plan. Op weg naar toekomstgericht onderwijs. Klaar voor morgen!

Deel deze pagina:

"Geweldige training! Ik zou het iedereen aanraden."
Quin Meijer
"Super georganiseerd!"
Noa Meijer
Vorige slide
Volgende slide

Klanttevredenheid: 8,7

Uitgelicht