Aan de slag met LOB

1. OPEN inschrijvingen ONLINE trainingen

Ondanks de huidige ontwikkelingen blijven wij werken aan toekomstgericht onderwijs! Om LOB-betrokken mensen in Nederland juist nu ondersteuning te bieden, organiseert Loopbaangroep online trainingen met open inschrijving. Lees hier meer:

2. ONLINE trainingen en begeleiding van teams

We trainen en begeleiden ook complete teams. Dat doen we ook online. Scheelt weer organisatie en reistijd. Dat niet alleen, samen trainen zorgt ook voor effectieve communicatie en gedeelde verantwoordelijkheid voor de samenwerking en resultaten. Zo bereik je samen meer resultaat. Bekijk hier de trainingen we speciaal voor jou en je team hebben omtwikkeld:

3. LOB methode op maat

Scholen kunnen voor leerlingen of studenten een LOB-methode op maat laten maken. Loopbaangroep maakt in samenwerking met de school een methode die werkt voor zowel docenten als jongeren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

4. LIVE trainingen en begeleiding op lokatie

Ook zijn trainingen en begeleiding op locatie weer mogelijk. Daarvoor hebben we een speciaal protocol ontwikkeld. Training en begeleiding voor groepen of individuen op maat kan dus ook weer fijn op deze manier. Neem bij interesse contact met ons op.

Voor wie zijn deze online trainingen bedoeld?
  • Afdelings- & Team- en Schoolleiders (individu en/of team)
  • Decanen en LOB-coördinatoren in het PO/VO/MBO/HBO
  • Docenten en mentoren
  • Schoolcoaches LOB

“Die online trainingen in de breakout rooms werken hartstikke goed.
Leuk zo!”

Wat zijn de kosten?

Je kunt je beter afvragen wat het oplevert natuurlijk. Maar speciaal dit najaar train je als individu tegen het scherpe tarief van € 750,-* per training. En wil je graag met een groepje collega’s en/of met je team gaan trainen? Dan bieden we natuurlijk een speciaal tarief. Neem in dat geval even contact met ons op.

Na onze trainingen kun je o.a.:
  • Leerlingen sneller aanzetten tot actie
  • Ben je vaardiger in het stellen van gerichte vragen en reflecteren
  • Heb je meer inzicht in de praktische toepassing van de loopbaancompetenties
  • Heb je praktische mogelijkheden om loopbaangesprekken in te bedden in je school
Vragen?

Misschien heb je vragen, of wil je zaken met ons bespreken? Dan kan natuurlijk altijd. Neem contact met ons op via info@loopbaangroep.nl

“Ik wil mij voorbereiden op aankomend schooljaar en effectieve loopbaangesprekken voeren. Handig dat ik mijzelf online kan ontwikkelen om straks als team (weer) effectief aan de slag te gaan.”

Contact

06 34 11 47 30
Loopbaangroep

Loopbaangroep